Rullpott på Hockeybomben!

Publicerades den 23 maj 2024

För många är det NU som Hockey-VM börjar. Gruppspelslunken är avklarad och slutspelet drar igång. Fyra kvartsfinaler ikväll och Sverige spelar mot antagonisterna Finland klockan 20:20! Den matchen samt USA-Tjeckien och NHL-matchen Dallas-Edmonton bildar utmaningen på Hockey-bomben. En pott som är kryddad med 150 518 kr rullpott. Kan tyckas vara en fjuttig rullpott men den gör stor skillnad! Även om totalpotten inte blir enorm kommer återbetalningen säkerligen bli fin och att det kan gå att träffa överbetalda rader utan särskilt stor svårighetsgrad!

Låt oss bygga ett spelförslag – som bildar ”Miljongängets Stora Hockey” i DBS-butiken. Gillar du resonemanget och vill ta chansen att vinna med oss – hugg en andel!

Spelförslag

Sverige-Finland 0,1,2,3,4 – 0,1,2
USA-Tjeckien 2,3,4,5 – 0,1,2,3,5
Dallas-Edmonton 3,4,5,6-1,3,4

En sak vi nästan alltid inleder med när hockeybomber ska byggas är att studera hur oddsmarknaden prissätter mål-linorna. Ikväll ser vi att det är 4,5-lina i Sve-Fin, 5,0-lina i USA-Tjeckien samt 6,0-lina i Dallas-Edmonton. Detta ger en fingervisning kring var det förväntas att bli målrikt respektive målsnålt.

I Sverige-Finland ska vi försöka utnyttja svenska folket hängivna supporterskap och få med låga tecken på Sverige, 0,1,2 ser alla superfina ut och den djärve kan fimpa 4 och/eller 3! Men på detta förslag betalar vi för dessa tecken. Finland stänger vi ner på 0,1,2 mål.

USA har en riktigt lurig match mot värdnationen Tjeckien, det kan gå lite hursom tror vi, ruggigt tryck i arenan och vi tror på en hyfsat öppen tillställning och tycker det kan vara värt att plocka med båda ”5–orna” som renartecken!

Slutligen, NHL-fighten där kan det rassla till ordentligt och framförallt för Dallas. Vi tuffar till oss och börjar strecka från 3 mål och fortsätter ända till 6 mål. Förhoppningsvis kan vi leva inför NHL-matchen och jobba in en fin vinst i natt!

Totalt sett betalar vi för ett antal tecken som rensar bra i kuponghögen fast vi balanserar även upp med att ta de mest troliga tecknen för vissa lag. Detta bygge kan räcka långt, absolut ända till sexsiffrig vinst!

I DBS-butiken finns system från 11 kr till 1750 kr per andel. Ikväll är det Daniel ”Jadden” Söderberg som bygger Miljongängets system – förra gången det var hockeybom träffade han rätt för 460 000 kr och visst vore det kul med en jättesmäll i butiken med! 

 

Köp en andel av Miljongänget!