SHL och 250.000 kronor extra på Powerplay

Publicerades den 31 januari 2023

Powerplay med 250.000 laxar extra i potten smakar mumma denna tisdag! Svenska ishockeyn ligger oss varmt om hjärtat och vi har följt denna i många år. Vi känner oss ytterst bekväma här då oddsmarknaden verkligen är ”vår” på ett annat sätt. Vi kan ibland gå emot det uppenbara spelvärdet på strecken då vi själva värderar oddset till ett annat. Under många år har vi plockat vinnande speltips i landets två högsta serier så här sticker vi inte ut hakan allt för mycket.

Två spel på oddset är tagna till kvällen runda:

HV71 -0.5 (2.55) Bet365

Frölunda -0.5 (2.94) Betsson

Nu gnuggar vi Powerplayförslag

Som alltid så använder vi marknadens bästa reduceringsverktyg när vi bygger våra spelförslag. Inne på reducering.se tar du enkelt snabba kliv mot att bli en bättre poolspelare. Ta inspiration från våra inlägg om uppbyggnad och testa dig sedan fram. Det är gratis och dina system blir mycket skarpare.

Spika

Rögle
Skåningarna inledde väldigt trögt och även om det inte lossnat fullt ut så tror vi de har väldigt goda chanser att plocka en trea hemma mot Leksand. I mångt och mycket är detta en ”komplementspik” till vårt nästa singelstreck i bygget. Vi gillar självklart vinstchanserna här men att få ihop en bra helhet är viktigare än att vara helt såld på varje enskilt tecken. Värdet känns ganska neutralt men smälter fint in som byggsten i dagens förslag.

HV71
Här skapar vi vi lite höjd i bygget. Inte för att 30% rensar rejält men det ger oss möjlighet att gardera där andra tvingas spika. Ettan kommer högst troligt stiga en aning i procent. ”Helgardera och gå vidare” är nog den initiala tanken hos många ute i stugorna. Vi gillar dock att ta ställning i denna matchen. Visst är det ett gäng omgångar kvar men Hv71 har lite eld i baken och de underliggande siffrorna ser inte såå dåliga ut. Treor behöver inkasseras och ett smått överskattat Timrå känns som en trevlig uppgift. Ettan spikas till relativt låga procent.

Vi nöjer oss med två spik i dagens ram och tar bygget i mål med hjälp av verktyget

Reducering

Gröna utgångar placeras på Luleå, Skellefteå och Växjö med kravet minst 1 och max 2. Balans mellan svårighetsgrad och potential skapas på ett effektivt sätt med denna reducering. Samtliga tre lag är ganska kalla värdemässigt men här är det helheten vi vill åt.

 Röda utgångar placeras på två överstreckade favoriter vi inte gillar alls. Oskarshamn och Färjestad markeras rött och kravet ställs att max 1 av dessa får vinna.

Spelförslag för 432 kr (41% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar

Lycka till!