Slutspel på Europatipset och 300 000 kr extra på Bomben!

Publicerades den 15 februari 2024

Slutspelsmatcher i Europa har alltid en speciell karaktär. Det betyder mycket för lagen och det kan vara små marginaler mellan en lyckad säsong eller ett totalt fiasko. Idag är hela tretton matcher på Europatipset som är en slutspelsmatch, antingen Europa League eller Conference League – det blir något att bita i!

Oddsmarknaden älskar den här typen av omgångar. Det omsätts extremt stora summor och vi kan självsäkert påstå att stängningsoddsen kommer att vara extra skarpa idag. Med det ena ögat på oddsmarknaden och det andra på streckfördelningen samt med en stor dos erfarenhet i ryggen ska vi navigera oss framåt i ET-djungeln. 

Innan vi börjar bygga Europatipset måste vi nämna att det är 300 000 kr extrapengar på vår favoritgren – Hockeybomben. En spelgenre som sällan gör en besviken när det kommer till spelvärde. Spelstopp 18.59

Köp en andel till Bomben med 300 k Extrapengar

Spelförslag Europatipset 

Tillbaka till fotbollen. Vi ska med hjälp av reducering.se ta oss an uppgiften att bygga ett tidigt spelförslag. Grundramen är som vanligt 1296 rader och en andel kan köpas här om man är sugen.

Det är en kupong där lag kring 50-60 % i vinstchanser streckas stenhårt men vågar man förbise dessa och istället plocka i nästa fack så får man betydligt mer attraktivt spelvärde. Efter att ha vägt fördelarna fram och tillbaka så landar vi med följande spikkombo:

  1. Feyenoord (42%) – även om Roma har fått en uppsving sen De Rossi tog över så tycker vi att Feyenoord får på tok för lite kärlek här. 42% på en hemmaseger är ett mycket bra pris. 
  2. Galatasaray (70%) – vi behöver ett lag från den högsta hyllan för att hitta balansen. 70% på Galatasaray är inte motiverad värde men man får inte spela för svårt på ET-omgångar utan jacke. Galatasaray var den minst fula i vårt tycke. 
  3. Molde (45%) – trots att Molde är off-season så ska vara favoriter hemma på konstgräset. Oddsmarknaden och streckfördelningen går hand i hand i skrivande stund, det tycker vi är mer än gångbart. Etta!
  4. Royale Union (44%) – Royale Union har en stark säsong i ryggen, dominerar i Belgien och har bara förlorat en hemmamatch under säsongen. Frankfurt saknas bland annat skadade Hugo Larsson och när vi får ett 3% understreckat Royale på hemmaplan så hugger vi utan att blinka. 
  5. Sturm Graz (59%) – kanske det mest givna tecknet på kupongen. Sturm Graz plockas från översta hyllan men till skillnad från övriga lag så får vi ett ok streckvärde. Marginellt överstreckade till 55% vinstchans gillar vi en omgång som denna.

Eftersom vi har ett reduceringsverktyg till vår hjälp så behöver vi inte ta för stora risker på grundramen – istället blir det två ”lyxkryss” och två hårdrocksnävar som sätter punkten för våra val pre reduceirngarna. Som ni ser har vi då fyra helgarderingar i matcher med lag som streckas 67% + , dessa lag siktar vi på att fälla!

Reduceringar ET

Två färgreduceringar används  för att kapa bort våra så kallade skräprader, vi vill aldrig vara med och dela på kakan när utdelningen blir låg.

Röd – vi tar ett offensiv stamp och ringar in hela sex stora favoriter med hög streckfördelning. Ett villkor sätta där minst 1 men max 3 av dessa får vinna. Det betyder att vi behöver ha fem till tre skrällar i dessa matcher, ett inte alltför otroligt scenario!

Gul – Marseille och Servette gillar vi lite extra och styr vår teckenfördelning i deras favör, minst en seger behövs!

Totaloddsprognosen ser perfekt ut. Vi har spelat på lag med lockande streckvärde och utelämnat de mest populära valen, samtidigt som svårighetsgraden är inom rimliga gränser.

Spelförslag för 768 kr (41% reducerat)

Skrällen
  • Ferencvaros
team-skrallen
Spiken
  • Sturm Graz
team-spiken
Draget
  • Royale Union
team-draget
Köp en andel av Miljongänget