Speltorsdag med ET & Bomben!

Publicerades den 12 oktober 2023

Det är som bekant landskampsuppehåll denna vecka inom fotbollens värld. Utbudet av matcher har varit klent men ikväll är det dags för Europatipset – med just landskamper på kupongen. Det är en extremt favorittät kupong vi ser, hela sex lag som står i odds under 1,30. Risken är överhängande att det blir favoritsegrar på rad och därmed låg utdelning. Men skulle ett par av dessa favoriter faktiskt bränna, ja då snackar vi sexsiffrig utdelning i ett nafs. Vi gör ett försök att skapa intressant spelförslag här nedan!

Ikväll är det dessutom sedvanlig hockeytorsdag! 300 000 kr extra på hockeybomben och ett härligt Powerplay fyllt med SHL-matcher. Ta plats i något av Miljongängets eller Björnligans vassa andelssystem i butiken! 

Spelförslag

Tillbaka till Europatipset! Ramen på dagens spelförslag kommer att vara rätt defensiv men sedan försöker vi via två färgreduceringar spetsa till bygget och städa bort de allra sämsta raderna.

Vi börjar med att spika av Kroatien, Spanien, Polen, Kosovo och Brasilien. Fem klara favoriter där Kroatien är den mest ”vågade” och de står i ca 1,65 – då fattar ni nivån på spikkombon! En femling som träffar rätt relativt ofta såklart!

Vi garderar sedan bland annat Sverige. Visst ska Blågult enkelt avfärda Moldavien. Men samtidigt är det långt ifrån harmoni i vårt kära landslag och Moldavien har fått med sig en del vettiga resultat på slutet, bland annat seger mot Polen och oavgjort mot Tjeckien. Avslagen historia som slutar 0-0 eller 1-1 kanske? Skrällen rensar riktigt bra i vart fall! Vi garderar även vårt kära grannland, norrbaggarna kanske kan få problem mot Cypern, ettan till 4 % får åka med! I övrigt målar vi på med en hel del helgarderingar i de hyfsat korrekt streckade matcherna från Sydamerika.

Reduceringar

Spetsa bygget ja, dags att städa bort lite tråkiga radkombinationer!

Grön färgreducering: De tre jättefavoriterna Sverige, Norge och Argentina markeras. Sedan sätts villkoret att minst 1 men max 2 ska/får gå in. Optimalt vore givetvis att hitta två skrällar här!

Röd färgreducering: Colombia, Ecuador & Chile är tre lag som alltså streckas hyfsat korrekt sina favoritskap. Vi väljer villkoret att exakt 1 av lagen ska vinna, d.v.s. minst 1, max 1. Ett sätt att försöka jobba bort två mindre favoriter men ändå balansera upp på ett rimligt sätt genom att tillåta/kräva att ett av lagen faktiskt vinner.

Systemet är klart, 1296 grundrader har blivit 432 kvarvarande rader – där de flesta åtminstone spelas mot femsiffrig utdelning. Är väl okej att hämta hem 15 laxar på 432 satsade kronor ikväll?!

Spelförslaget i sin helhet, 432 rader

Ha en härlig torsdag så njuter vi av kul sport och massa pling i rutan ikväll när både fotboll & hockey drar igång klockan 19:00!

 

Skrällen
  • Sverige-Moldavien X
team-skrallen
Spiken
  • Spanien
team-spiken
Draget
  • Exakt 1 av Colombia, Ecuador & Chile
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!