Speltorsdag med Europatipset & Bomben

Publicerades den 14 mars 2024

Torsdagar har under vintern blivit något av veckans höjdpunkt. Ofta är det Europatipset samt en kryddad hockeybomb på schemat och exakt så ser det ut ikväll! I detta inlägg kommer vi fokusera på Europatipset och bygga ett slagkraftigt spelförslag till kvällens lapp.

Men innan vi tar oss dit vill vi verkligen trycka på att kvällens Hockeybomb ser mycket spelvärd ut. Omgången öppnades bara för några timmar sedan då Svenska Spel behövde vänta in resultat från gårdagens matcher innan de kunde utforma kupongen. Det innebär att omsättningen är låg nu och troligen kommer hålla sig låg. Med extrapengar i potten är det bara attraktivt för oss och verkligen allt talar för en återbetalningsprocent på över 90 % ikväll, ja kanske ända upp till över 100 %. Guldläge att försöka dela på potten då!

Spela Bomben med Miljongänget ikväll – andelssystemen hittar du här!

Spelförslag Europatipset

Nu till Europatipset. En kul lapp bestående av matcher från Europa League och Europa Conference League. Det är returer i åttondelsfinalerna i dessa båda turneringar och det kommer garanterat att plinga friskt i livescore-appen när alla tretton matcher ska avgöras under kvällen. Texturen på kupongen är bra, det finns några favoriter men samtidigt har vi en mindre prispott på Europatipset och det är ibland skönt att slippa jobba med alltför svåra radkomber. Ikväll kan det räcka långt att få med sig ett par skrällar för att sätta många av motståndarna på bänken. Lets go and bygga system!

Idag kommer vi utgå från det klassiska systemet ”Miljongängets 195” som är matematiskt system med fyra spikar, fem halvor och fyra helgarderingar. Går att köpa in sig på i butiken för de som gillar ramen vi skapar. Därefter blir det som vanligt extra handpåläggning och trimmande av bygget via www.reducering.se

Vi börjar med att plocka fyra spikar och i tre av fallen går vi strikt på spelvärde. Trion Brighton, Club Brügge och PAOK är attraktivt streckade och vi krånglar inte till det utan spikar av dessa. Den fjärde spiken blir kupongens megafavve Leverkusen. Streckas skyhögt men har samtidigt vinstchans på över 80 % och funkar bra tycker vi.

Nästa steg i processen är lite mer krävande. Nu ska vi tänka till och försöka skapa höjd på systemet så vi inte får med oss får många skräprader där utdelningen blir låg och framförallt underbetald. Vi väljer att utelämna två oddsfavoriter, både Milan och Fenerbache är kraftigt överstreckade och även om båda lagen tog bekväma segrar i första mötet kan vi med lätthet se båda lagen få problem med att vinna ikväll. Och faktum är ju att de inte behöver vinna, de har båda betryggande ledningar från första mötet att spela på.

Två så kallade vaskningar gjorda och vi kan ta det lite lugnare med resten av garderingarna. Ett par kryss utelämnas där vi ser trist förhållande mellan chans/risk att de går in och streckprocenten. Vi kör även 1X i matchen Aston Villa-Ajax där skrälltvåan i nuläget inte är särskilt lockande.

Reduceringar

Ramen är redan nu trevligt balanserad med hög potential och hyfsat högt ”golv”. Men vi kan alltid vässa det mer och vi vill även få ner summan att spela för. Två färgreduceringar tar oss dit!

Blå färgreducering: West Ham, Atalanta och Aston Villa markeras och vi ställer sedan kravet att exakt två av dessa tre lag ska vinna. Alla tre fanns med som tänkbara spikalternativ och vi gillar deras segerchanser ikväll som starka hemmalag. Men det blir lagom balanserat med detta krav där max två av dem trots allt får vinna. En hård reducering som kapar många rader och samtidigt gör systemet nytta.

Röd färgreducering: Max en av Lille eller Plzen får vinna. Ett offensivt krav som vi tar med eftersom vi redan har fyra favoritspikar samt ovanstående blå krav viktat mot två favoriter ytterligare. Här stoppar vi risken för att hamna i ett läge med för många favoritsegrar. Båda två är överstreckade och vi hoppas såklart allra helst att båda misslyckas med att vinna!

Spelförslag för 768 kr hittas här

Lagom kaxigt system som har fokus på utdelningar mellan 100 000 – 250 000 kr. Låt det smälla! 

Skrällen
  • Royale Union
team-skrallen
Spiken
  • Club Brügge
team-spiken
Draget
  • Slavia Prag 1X
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!