Stryktips mitt i sommaren!

Publicerades den 8 juli 2023

Semestertider för många, men inte för oss! Stryktipset är även under högsommaren en av veckans höjdpunkter och vi är taggade för att smacka dit 13 rätt till bra pengar! På tal om bra pengar har veckan varit vinstgivande redan, på Topptipset levererade Miljongängets Big TT x10 en storvinst i tisdags, hela 151 000 kr, wow! Det ska vi naturligtvis toppa när det är 13 matcher på kupongen och flera miljoner i potten… 🙂

Dagens kupong består av en typisk sommarmix, det är en match vardera från Allsvenskan, Superettan och Norska Elitserien och sedan fylls det på med ett gäng finska och brasilianska matcher. Utbudet är som det är och det vi tycker är viktigast är att kupongen har en bra textur sett till favoritskap i matcherna. Där har Svenska Spel lyckats bra denna vecka, det är jämnt och svårt på de flesta håll och det gillas starkt!

Spelförslag

Som vanligt bygger vi ett spelförslag med 1296 rader som grund (Miljongängets Lilla St för de som gillar bygget). Därefter ska denna ram trimmas och det gör vi givetvis med verktyget hos reducering.se. Gratis att använda och många fina funktioner för att ta just ditt spelande till nästa nivå!

Vi nämnde att dagens kupong är trevlig sett till svårighetsgraden. Det finns egentligen inte en enda storfavorit. Kupongens största favorit rent oddsmässigt är Viking i norska mötet med Haugesund. En etta som står kring 1,40 i odds, alltså runt 30 % chans/risk att Viking inte vinner matchen. Det blir en utmaning för svenska folket att hitta spikar och det kommer garanterat bli kraftigt överstreckat på sina håll!

Spikar

På vårt spelförslag används nämnda Viking som spik. Tillsammans med Brommapojkarna, Ilves, Seinajoen, och Palmeiras bildas en välbalanserad spikkombo. Ilves är det fräckaste draget och i skrivande stund en fin spik i 33 % streck. Laget är favorit i sin match och vi vill väva in någon spik med positivt värde i vår annars ganska överstreckade kvintett.

En del kanske reagerar på valet att spika Brommapojkarna. Mer än 10 procentenheter överstreckad. Vi gillar dock den allsvenska nykomlingen och tror att Degerfors kommer få en svettig lördag. Ett Degerfors som ännu inte tagit en enda poäng på bortaplan och som såg riktigt kalla ut i omstarten när de var chanslösa mot Värnamo. Oddset på BP har börjat dala och vi hoppas att svenska folket trots allt kastar ut lite garderingar här så att strecken håller sig inom rimliga gränser!

Garderingar

Vi gör inga större utsvävningar med garderingarna. En ganska offensiv halva placeras ut på America FC x2 där ett överstreckat hemmalag (Coritiba) vaskas. I övrigt är det främst våra helgarderingar som får jaga skrällar idag. Gefle, Kups och Cuiaba målas brett med förhoppning om motståndarna ska kunna skrälla mot dessa hemmafavoriter.

Reduceringar

Mer intressant är att se hur vi kan sväva ut och skapa värde med reduceringar. Vi jobbar med två reduceringsvillkor:

Röd färgreducering: Fyra överstreckade hemmalag markeras och villkor sätts upp att max två av dessa får vinna. Helst av allt ser vi såklart att alla tappar poäng! Ibland brukar vi jobba med ”minst en, max två” när fyra favoriter likt dessa markeras. Men här vill vi faktiskt öppna upp för möjligheten att få in skrällar i alla fyra matcherna och ser inte något behov av att balansera upp genom att kräva att faktiskt en av dessa favvar ska vinna!

Grön färgreducering: Inter Åbo och Vasco da Gama markeras och krav sätts att minst ett av lagen ska vinna. Två spikkandidater som vi trots allt garderade men nu ändå vill lägga lite extra fokus på!

Dessa två färgreduceringar har spetsat till vårt bygge där nu majoriteten av raderna spelas mot utdelningar i intervallet 50 000 – 500 000 kr. Gott så!

Spelförslag för 736 kr i sin helhet här!

Nu väntar gediget jobb med att analysera vidare och att landa i vassa systembyggen. DBS-butiken är öppen och Miljongängets system är laddade! Ha en fin lördag vänner!

 

Skrällen
  • America FC X2
team-skrallen
Spiken
  • Palmeiras
team-spiken
Draget
  • Ilves
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!