Stryktipset 10e december

Publicerades den 10 december 2022

Vilken härlig runda av Stryktipset vi har att vänta! Inte nog med att vi har ett par riktigt heta VM-matcher som inleder kupongen, vi får dessutom ett kärt återseende med The Championship. Två matcher från VM, hela sex stycken från The Championship och sedan fem från engelska League one (en lottas). Vilken kupong!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

Dagens runda bjuder verkligen på sina utmaningar, att hitta roliga spikar är ingen dans på rosor. Favoriterna är upptrycka till skyarna i många fall men vi har till slut landat i följande kombination:

Portugal
Middlesbrough
Stoke
Swansea
Oxford

Portugal är dagens finaste spik till att börja med, relativt låg varians och strecken har inte alls stuckit på samma sätt som i andra matcher. Även magkänslan säger att Portugal bara kör över Marocko och visst är det fint när magkänsla och det spelteoretiska kan gå hand i hand. Bakom Portugal blir det genast lite svårare, det finns ett gäng andra favoriter som kanske gillas sett till vinstchanser men i nuläget är priset för dyrt, sett till vad vi får betala med hänsyn till streckningen.

Boro, Stoke, Swansea och Oxford är inte alls några bomber värdemässigt men vi gillar lagens vinstchanser och de är inte såå fula på strecken. Vår spikkombination som helhet är kanske en aning styvare än vanligt men dagens runda kräver sina moves.

Halvgarderingar

Här försöker vi balansera ut de lite tuffare spikvalen samtidigt som potentialen bibehålls. Fyra relativt tighta vaskningar görs. Krysset i England-Frankrike, Blackpool, Bristol Rovers och Lincoln utelämnas från vår ram. Vi sticker inte ut hakan allt för mycket och höjer inte svårighetsgraden nämnvärt. Bristol Rovers är tuffaste valet här och de har en vinstchans på knappt 38%. Defensivt men effektivt, vår ram innehåller fortfarande mycket potential.

Reducering

När vi fyllt i våra tecken inne på reducering.se så får vi upp ett odds/utdelningsintervall. Detta spretar lite väl mycket i nuläget och vi vill trycka ihop det.

Röda utgångar placeras ut på ruskigt överstreckade Millwall, Sheffield United och Sheffield W med kravet att minst 1 men max 1 får sitta. Vi viktar således bygget mot att två av kupongens mest överstreckade lag ska tappa poäng samtidigt som minst ett ska segra. Det kan bli ganska fin effekt med en sådan kombination, ibland kan fula tecken rensa mer än man tror, speciellt när de är inbakade i radkombinationer med väldigt högt värde.

Färdigt spelförslag för 576 kronor (56% reduceringsgrad)

Vill du köpa en andel av oss i Miljongänget så finner du dessa HÄR

Stort lycka till!