Stryktipset & 250 000 kr extra på Topptipset!

Publicerades den 20 augusti 2022

Med risk att låta pessimistisk så kryper sig kryper hösten sig allt närmare. För många är det ett dystert konstaterade men vi som älskar betting ser klara uppsidor. Massvis med marknader att spela på vilket leder till att telefonen plingar intensivt från bettingtjänsterna just nu. Dessutom är Stryktipsrundorna så mycket roligare att spela. Högre omsättning, engelsk fotboll och ett allmänt större intresse för omgångarna. Vi välkomnar hösten med öppna armar!

Dagens runda är i höstens tecken. Inga svenska division 1 -matcher så långt ögat kan nå utan det är Premier League och kluriga Championship vi har att jobba med. Match 7 är inställd vilket kan upplevas lite tråkigt men backar vi bandet till pandemin så var man stennöjd med endast en lottad match. Dessutom är lottade matcher lätta att hantera i vårt tycke. Det ska också nämnas att det inte bara är Stryktipset som förtjänar uppmärksamhet, Topptipset är kryddat med 250 000 kr. Det är med andra ord en kanonlördag vi har att se fram emot!

Som vanligt ska ett tidigt spelförslag bearbetas. Den matematiska ramen är 1296 rader och kan köpas här för 96 kr på andel.

Nu tar vi oss av dagens första utmaning!

 

Spikar

Fem spikar ska ringas in. Vi kan förvänta oss en omsättning på runt 20-25 mkr idag och baserat på hur omgången ser ut blir taktiken för bygget att primärt sikta in sig på sexsiffriga belopp.

West Bromwich (64%) – vi ratar Arsenal/Burnley som spikar och plockar istället WBA hemma mot Hull. I skrivande stund den finaste storfavoriten!

Sheffield U (63%) – värdemässigt ett något överstreckad Sheffield U men hemma mot Blackburn är det ett vettigt drag i vårt tycke.

Stoke (51%) – laget man alltid kommer fel på. Men spel och känslor hör inte ihop , 50% är ett ok pris hemma mot nykomlingen Sunderland.

Middlesbrough (40%) – en dold spik som mycket väl kan bli en av omgångens finaste. Poängskörden har varit iskall för Boro men vi tycker att spelet har varit bättre än utdelningen. Får vi den under 45% så är den vass. Nuvarande 40% gör den till sylvass! Vi tror det släpper för de Chris Wilders lag idag.

Preston (33%) – vårt offensivaste draget. En förväntat jämn tillställning där vi tycker det är liten fördel Preston. Nuvarande 32% gör den till ett utmärkt komplement till övriga spikar.

Halvgarderingar

Ni som har följt oss ett tag vet att vi använder halvgarderingar främst som ett vapen att städa bort dåliga tecken och på så vis kapa motståndare. Idag har vi identifierad fyra överstreckade tecken som vi inte är intresserad av. Crystal Palace (47%), Brentford (35%) och QPR (54%) blir lagen som plockas bort. De två förstnämnda kommer från starka insatser med kryss på Liverpool och krossen av Manchester United. Men det här vet alla som spelar Stryktispet om och det syns på streckprocenten. Vilket gör att vi väljer att spela mot trenden och med spelvärde. Avslutningsvis kliver vi  det något överstreckade krysset i lottade matchen.

 

Reduceringar

Reduceringar är ett starkt verktyg om det används rätt. Hos marknadens vassaste verktyg Reducering.se ska detaljerna slipas på!

Vi kommer att nöja oss med två färgreduceringar men båda två har en står påverkan på vårt bygge.

Gul färg – Det är ingen vild gissning att tro att Arsenal och Burnley kommer bli de två mest valda spikarna. I den matematiska ramen valde vi två helgarderingar men oddsintervallet blir lätt ”spretigt” om man gör så på de största favoriterna. Den valda taktiken var, som nämnt innan, sexsiffriga belopp och då är det en mellanväg vi söker. Exakt 1 av Burnley och Arsenal blir den mellanvägen. Vi säkerhetsställer på så vis att vi tar med oss en skräll och en favorit in i mål

Röd färg – vi betalar fortfarande för några kalla radkombinationer. Lösningen på det problemet blir att spela tuffare.  Max 1 av Leicester eller Everton får vinna sina matcher.

Oddsintervallet är i skrivande stund 57 101 – 1 014 792 varav den absolut stora majoriteten i utdelningsprognosen är på sexsifffriga belopp. Helt enligt den valda taktiken!

Spelförslag för 512 kr (60% reducerat)

Vi är otroligt laddade inför denna intensiva speldag. Är ni sugna på att hänga med på väl genomarbetade och genomtänkta system så är ni varmt välkomna !

Ombud Svenska Spel – Stryktipset och 250 000 kr extra på Topptipset

Ombud ATG – Big 9  klockan 16.00

 

 

Skrällen
  • Southampton
team-skrallen
Spiken
  • West Bromwich
team-spiken
Draget
  • Preston
team-draget
Köp en andel!