Stryktipset 29e april

Publicerades den 29 april 2023

Äntligen lördag! Ledigt för många, solen tittar förhoppningsvis fram hos dig med och givetvis har vi ett nytt Stryktips att sätta tänderna i. Mumma! Dagens kupong bjuder på en härlig mix. Klassiskt med Premier League och The Championship i de tio översta matcherna och sedan ett par matcher från Allsvenskan och avslutningsvis en från Serie A.

Några större favoriter att bygga runt men vi gillar dagens förutsättningar. Det finns goda chanser att skapa potential trots kupongens textur. Vill du hänga på något system från oss i Miljongänget så finner du som vanligt andelar i olika prisklasser inne i vårt ombud (spela efter plånbok). Välkomna in i värmen!

Nu dra vi igång bygget!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Spika

Som vi varit inne på så finns det några relativt troliga vinnare att tackla på dagens kupong. Vi kommer inleda med att spika tre av dessa. Brentford, Brighton och Häcken singelstreckas. Vår inledning på bygget är tokdefensivt, det är något vi måste balansera upp vilket vi kommer göra utan problem när vi kikar på odds och totaloddsprognoserna senare. Att det finns fler riktigt hårt streckade lag utöver dessa tre ger oss möjlighet att ta denna vägen. Skulle det enbart finnas tre favoriter med tunga streck på sig så blir det genast en annan sak och en så defensiv inledning hade snabbt satt käppar i hjulet för potentialen.

Vi fortsätter sedan med två spikar i mellanfacket som gifter sig ganska väl med inledningen. Swansea och Stoke blir spik nummer fyra och fem. Streck och vinstchanser runt 50% vilket passar och perfekt när foten pressar ner gasen i ett lagom tempo. Swansea borta och ett alltid lurigt Stoke slänger sig nog inte svenska folket över så vi har goda förhoppningar om att procenten kommer vara ganska fina vägen hela vägen in till spelstopp.

Halvgarderingar  

Ganska snabbt fick vi en känsla över hur vi ville bygga dagens spelförslag. Ett par defensiva spikar stack ut och rent instinktivt så ringades två lämpliga vaskningar ut. Överlägsna Burnley och ett stekhett Halmstad skulle plockas bort. Visst känns det obekvämt? Perfekt, du som läser dessa inlägg är ändå intresserad av att bli bättre och om du skruvar dig för dessa val så vad tror du inte en stor del svenska folket gör? Här tar vi jättekliv mot att skapa potential trots hårt betrodda spikar.

För att sy ihop säcken så kör vi två hårdrocksnävar i West Bromwich-Norwich och Roma-Milan. Oavgjorda resultat med relativt låg sannolikhet att gå in utan nämnvärt spelvärde är alltid en vettig väg att ta för att få ihop helheten i bygget. Nu tar vi systemet i mål med hjälp av reduceringsverktyget!

Reducering

Röd

Med våra tre inledande drakar så behöver vi kika på vilka andra lag som spikas i kombination med dessa hos andra spelläggare i hög utsträckning. Två av dessa lag är Coventry och Sunderland, vi ser gärna att dessa inte vinner i kombination med våra singelstreck. Vi sätter därför röd utgång på dessa hemmalag och ställer kravet att max 1 av dessa får vinna.

Grön

Gröna utgångar placeras på understreckade underdogs i form av Preston, Norwich, Wigan och Brommapojkarna. Kravet ställs på minst 1 men max 3.  Här viktar vi lite våra rader lite mer mot värde utan att för den delen höja svårighetsgraden speciellt mycket i bygget.

Färdigt spelförslag för 992 kronor (23% reduceringsgrad)

Kikar vi på odds och utdelningsprognosen nu så känner vi oss väldigt nöjda. Golvet känns lagom högt (min odds) samtidigt som höjden är perfekt för ett bygge i denna storleken (max 833k). Betyder detta att vårt bygge inte kan vinna mer än 833.000 kronor? Absolut inte, kikar vi på utdelningsprognosen så ser ni att vi har ett gäng rader som betalar mer än vad oddsprognosen indikerar, precis det som är målet vid poolspelsbyggande.

Lycka till!