Stryktipset bjuder på 14 mille jackpot och perfekt kupong!

Publicerades den 23 september 2023

Lördag igen! Det är dags nu, idag står stjärnorna rätt och det blir en sådan där perfekt runda av världens finaste spel, Stryktipset! Efter tre miserabla veckor med utfall som inte har gjort någon glad (förutom de som vann 15 mille för två veckor sedan och de som satte sin första 13-rättare i lördags och kan beställa skryt-tishan 🙂 ). Dagens kupong är utformad på ett sätt som gör att risken för en konstig runda är minimerad. Hur kan vi veta det? Ja, häng med så ska vi berätta och dessutom bygga ett spänstigt spelförslag!

Innan vi kastar oss över kupongen vill vi ta tillfället i akt att presentera ett riktigt vasst nyförvärv i DBS Spelombud, nämligen ”Björnligan”. Det är Björn + Björn, två herrar från södra Sverige som tillsammans har tre miljonvinster på samvetet och nu ska agera spelläggare i vår butik. Oerhört kul med kompetens och kanske även konkurrens till oss i Miljongänget. Som lag med två bra målvakter, vi kommer sporra varandra till nya framgångar! Vill du ge Björnligan en chans så hittas deras spel i butiken.

Kupongen

Som nämnt här ovan är det en kupong där risken för tokig utdelning, såväl låg som hög, är ganska liten. Det kan vi se på kupongens textur, det finns inte en enda storfavorit på kupongen utan det är 13 relativt jämna matcher på förhand. Det innebär då två saker, dels att risken för enormt svåra utfall är begränsad då de lag som är underdogs trots allt inte är jätteskrällar om de vinner. Givetvis blir det en oerhört svår rad om det skräller i alla tretton matcher men det är såklart osannolikt. Likadant åt andra hållet, risken att alla eller riktigt många av streckfavoriterna faktiskt vinner är liten. Exempelvis är risken att kupongens fem största favoriter alla vinner idag mindre än 5 %! (Genom att ta oddsen på den femlingen som ger ca 20 ggr pengarna kan vi se detta). Ja, så allt talar för en bra runda med rejäl utdelning på 13 rätt!

När det kommer till det mer konkreta på kupongen så ser vi en lapp med fyra PL-matcher, åtta matcher från Championship och längst ner Brommapojkarna-IFK Norrköping. Roliga och kluriga matcher rakt igenom och stora möjligheter att vara kreativ i sitt systembyggande. Dags att snickra ihop dagens tidiga spelförslag!

Vi kommer utgå från 3888 rader (5 hel, 4 halv, 4 spik) vilket också är systemet ”Miljongängets Lilla ST Jackpot” – för 98 kr/andel. När ramen är byggd ska vi sedan via smarta reduceringar i Sveriges bästa reduceringsverktyg, reducering.se trimma systemet ytterligare.

Spelförslag

Fyra spikar ska bilda grund. Som vi nämnt, det finns inga storfavoriter och de lite klarare favoriterna på kupongen är kraftigt överstreckade. Hur gör vi då? Ja, någon fuling måste vi nog plocka in! Efter en del funderande väljer vi Brentford, Wolves, Leeds och Brommapojkarna.

Framförallt Leeds är överstreckad av dessa men tror att laget verkligen har hittat formen i Championship nu, har sett riktigt bra ut på slutet och Watford kan få en svettig eftermiddag.. BP den värdemässigt mest attraktiva spiken men också den mest chansartade, oerhört viktig match mot Norrköping ikväll då laget efter tre raka förluster blivit involverade i bottenstriden på allvar. Brentford är en maktfaktor på hemmaplan, förlorar nästan aldrig. Visst, kryssar en hel del men mot ett relativt svagt Everton är segerchansen god. Wolves är i grundkapacitet ett mycket bättre lag än Luton, lite förvånande att streckprocenten inte är högre här. Men svenska folket tror kanske att det är dags för Lutons första poäng idag. Den som lever får se! En kul fyrling som ska ha goda chanser att sitta!

Med tanke på att det är jackpot och därmed extra värde i 13-rättspotten kan vi spela lite mer defensivt. Vi gör bara en offensiv aktion på ramen, 1X Rotherham mot Preston. Ett kraftigt överstreckat (och överskattat) Preston vaskas. Rotherham har en förmåga att göra bra hemmamatcher, oavsett motstånd. Bra poängchans idag! I övrigt garderar vi oss i mål med helgarderingar, ett par ”hårdrocksnävar” (1-2) samt x2 i kvällsmatchen Burnley-Manchester United.

Reduceringar

Ramen är klar enligt ovan, ett någorlunda välbalanserat system som har bra potential. Möjligen aningen för ”svårt” och vårt främst syfte med kommande reduceringar blir att ”lugna ned” bygget en aning.

Grön färgreducering: Man United och Swansea markeras. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna. Snabbt och lätt har vi då rensat bort en del av de svåraste raderna på ramen och fått till ett mer balanserat system!

Röd färgreducering: Här markerar vi Ipswich, Leicester och West Bromwich. Tre stora streckmässiga och överstreckade favoriter. Vi sätter sedan ut reduceringskravet ”exakt 1” dvs minst ett men max ett av lagen ska vinna. Ett kraftfullt sätt att ytterligare balansera bygget på.

Vi nöjer oss där, 3888 rader har blivit 1152 rader (70 % reduceringsgrad) och vi har ett system som tar sikte på främst utdelningar i spannet 100 000 – 250 000 men som också har kantbollar för än högre träffar. Ett kul och lämpligt system att jobba in en jackpotrunda som denna. Vill du rygga systemet rakt av? Klicka på den röda ”lämna in”-knappen längst ned till höger!

Spelförslaget i sin helhet, 1152 rader!

 

Skrällen
  • Rotherham 1X
team-skrallen
Spiken
  • Brentford
team-spiken
Draget
  • Brommapojkarna
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!

Önskar du mer uppsnack och sätt att komma i rätt stämning inför eftermiddagens Stryktips? Då rekommenderar vi att kika på STRYKET! Genomgång av kupongens alla matcher och mot slutet byggs även ett reducerat system via reducering.se – med smarta tips på hur man kan reducera klokt!

Missa inte heller att det idag rullar en gratistävling i DBS Facebook-grupp, gissa antal Premier Leaguemål i helgen och vinn fina priser. Gå med i gruppen här!