Stryktipset Boxing Day med 26 miljoner jackpot!

Publicerades den 26 december 2022

Äntligen! Julafton för oss som älskar  Stryktipset! Som ett förväntansfullt barn vaknar man tidigt. En skön känsla i kroppen och med tillförsikt och viss nervositet räknas tiden ner till klockan 16 och tomten kommer….sorry, menar avspark sker! Det kommer dock inte bli en seg och trist väntan, utan idag är det stenhårt, aktivt jobb med att bygga bästa möjliga system.

Det är en magisk jackpotrunda som  Svenska Spel erbjuder. De 26 jackpotmiljonerna gör omgången extremt spelvärd. Återbetalningsprocenten kommer vara hög och det är otroligt häftigt att tävla om denna stora pott. Själva kupongen är tilltalande på alla sätt. Grymt fin rent sportsligt då Premier League återstartar och får med sex matcher på kupongen. Spelmässigt en kanonkupong med, ingen storfavorit alls och klurigt på många håll. Spelläggarren sätts på stora prov och den utmaningen älskar vi!

 

 

De 26 jackpotmiljonerna gör omgången extremt spelvärd. Återbetalningsprocenten kommer vara hög och det är otroligt häftigt att tävla om denna stora pott.

Dagensbästaspel

Den enorma potten idag öppnar upp fler möjligheter än vad vi är vana vid. När potten är så här stor kan den djärve spela riktigt tuffa rader och faktiskt få betalt när många skrällar biter. Samtidigt är det som vanligt vid jackpot-rundor ändå en klok strategi att sänka svårighetsgraden och verkligen sikta på att nå de där 13 rätten, det kan bli överbetalda rader även om utdelningen stannar på sexsiffrigt en sådan här runda. Kanske är det läge att rentav spela mer än ett system idag och testa båda alternativen, både ett offensivt system som jagar miljoner och ett mer defensivt bygge som tar sikte på 100 000 – 500 000 kr?

Men innan förväntningar skruvas upp till klimax vill vi kasta in en liten brasklapp. Ett scenario där i stort sett alla favoriter på kupongen vinner finns alltid där i bakgrunden och hotar. Vid ett sådant utfall blir utdelningen låg och underbetald. Även om det kan kännas som obligatorisk närvaro och en omgång där insatserna trissas upp ger vi våra allra starkaste rekommendationer att spela LAGOM idag och ändå se dagens runda som en i mängden i det långa Stryktipset-maratonet!

Spelförslag

Dags för dagens spelförslag, i vanlig ordning med 5 spik, 4 halv och 4 hel som grund – en systemram som kan ryggas via andelsspelet ”Miljongängets Lilla ST” där varje andel kostar 96 kr.

Detta spelförslag kommer landa i ett lagom framåtlutat system. Med maxklaff kan det bli miljonutdelning men primära syftet med systemet är att på ett klokt sätt ta sikte på sexsiffriga utdelningar. I vanlig ordning komponeras det via reduering.se – Sveriges bästa reduceringsverktyg!

Spikar

Arsenal
Crystal Palace
Newcastle
Cardiff
Hull

Arsenal är sett till odds kupongens största favorit, spelas runt 1,55 på oddsmarknaden. Trots detta har den (ännu?) inte stuckit iväg särskilt hårt på strecken. Strax över 70 % gör att Arsenal känns vettig att spika på detta spelförslag där fem spikar ska ringas in. Dessutom är Arsenal-West Ham sist ut på kupongen med matchstart kl 21:00. Kul att jobba in spiken och 13 rätt som avslutning på julhelgen!

Övriga fyra spikar är tuffare val. Crystal Palace och Newcastle har luriga matcher i Premier League. De förstnämnda örnarna tar sig an Fulham i Londonderby. Fulham har gjort det bra som nykomling men Crystal Palace har trots allt bra segerchans här och ettan känns lite bortglömd bland våra motståndare i poolen. Newcastle ÄR ett topplag numera, har lurig bortamatch mot ett bättre och bättre Leicester. Men när streckprocenten faktiskt är i paritet med vinstchansen sett till odds är vi snabba med att spika skatorna!

Cardiff och Hull är två hemmalag som vi tror har lämpliga motståndare idag. Cardiff har haft svårt med offensiven och snittat under ett mål per match. Dock syns lovande tendenser efter uppehållet och mot ett QPR på väg nedåt i tabellen är segerchansen god. Även Hull har sett bra ut efter uppehållet och kommer ställa många frågor till Blackpool i eftermiddag.

Summerat är det en relativt offensiv spikkombination vi använder idag. Fyra av fem lag står i över två gånger pengarna men alla är åtminstone favoriter att vinna sina matcher. Att jämföra med andra lag i samma ”fack” är ofta en enkel och klok strategi. Det vill säga, letar du efter en spik bland lagen som står i 2,00-2,25 i odds, ja kika då omgående på vilket av alternativen som har den mest attraktiva streckprocenten. Newcastle är ett konkret exempel, de streckas betydligt lägre än Brighton, West Bromwich och Stoke som alla tre annars ligger kring samma oddsnivå.

Garderingar

Med helgarderingarna jagar vi skrällar i fyra matcher. Fyra favoriter som är överstreckade i skrivande stund och högst troligt lär vara det klockan 16 med garderas upp. Det är Liverpool, West Bromwich, Middlesbrough och Preston som målas brett. Vi ska trimma dessa helgarderingar på olika sätt lite längre ned i texten.

Halvgarderingarna består av tre hårdrocksnävar (1-2) där icke lockande X utelämnas i Southampton-Brighton, Rotherham-Stoke och Sheffield U-Coventry. Vi avslutar med en liten vaskning, överstreckade favoriten Everon utelämnas i bottenmötet hemma mot Wolves. Laget spelas till odds över 2,50 så det är ingen särskilt tuff halvgardering, vi är klar favorit att överleva det draget (mer än 60 % chans att det blir x2).

Reduceringar

Vi jobbar idag med tre reduceringsvillkor:

Rött villkor: Ett viktigt villkor på detta bygge. Två överstreckade favoriter i Middlesbrough och Preston markeras. Kravet sätts till att max ett av lagen får vinna. Ett sätt att säkerställa att de allra sämsta raderna på ramen städas bort. Givetvis ser vi helst att både favoriterna här viker ner sig och tappar poäng!

Grönt villkor: Liverpool och WBA markeras. Här sätts villkoret till att exakt ett av lagen ska vinna, dvs ”max 1, minst 1”. Ett bra sätt att balansera sitt system på.

Blått villkor: Slutligen markerar vi de fyra underdogsen i våra halvgarderingar och sätter krav att max ett av dessa lag ska vinna. Fina värdetecken alla fyra och en liten med fin detalj att vikta mot just dessa.

Systemet är nu reducerat från 1296 rader till 480 rader (63 % reduceringsgrad!). Blir du också sugen på att reducera och kunna arbeta med större ramar som sedan reduceras ner till skarpa rader att lämna in? Tveka inte att surfa in på reducering.se och testa. Det går alldeles utmärkt att använda detta systemförslag som grund att pilla vidare med eller att själv börja från blankt papper. Perfekt dag att ta steget in i denna spännande reducerings-värld!

Se hela spelförslaget för 480 kr här!

Vi är extremt peppade och ska göra allt i vår makt för att nå 13 rätt idag. Miljongängets spelombud är laddat med härliga system i alla prisklasser, varmt välkomna in och kika. Ha en underbar annandag jul! 

Skrällen
  • Wolves
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Rotherham
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!