Stryktipset kräver genomtänkt bygge idag!

Publicerades den 16 december 2023

Lördag morgon IGEN! Tiden rusar fram och snart är det jul, eller framförallt – snart är det Boxing Day vilken är årets största dag för oss Stryktipslovers! Men innan dess ska vi faktiskt spela oss igenom två rundor Stryktips och vi är tokladdade för att få till två bra genrep…

Innan vi kastar oss över dagens Stryktipskupong vill vi snabbt nämna veckans stora nyhet – DBS har ett nytt och eget ATG-ombud! Där kan ni spela både Big 9 och framförallt de stora travspelen (V75 med jackpot idag). Så skynda in i DBS ATG-butik och ta plats på lämpliga premiärsystem idag!

Ja, dagens kupong på Stryktipset… En och annan suck här på kontoret när den presenterades men den korta stunden av negativitet är som bortblåst nu. I stort sett alla typer av kuponger går att attackera på ett smart sätt och det ska vi göra även idag! Anledningen till de initiala suckarna var att kupongen är favorittät och bland annat innehåller megafavoriterna Chelsea & Man City. Bakom dessa två giganter finns också flera ytterligare favoriter under 2 x pengarna och det kräver en del kompetens för att inte hamna i fällan och spela för fega/defensiva rader idag som garanterat blir underbetalda.

Spelförslag

Vi har 1296 rader att bolla med på spelförslaget (4 hel, 4 halv och 5 spikar). När den ramen är utplacerad ska vi även reducera och det gör vi givetvis med Sveriges bästa reduceringsverktyg, www.reducering.se!

Spikar

Vi spikar de båda storisarna Chelsea och Man City på detta förslag. Är det som att ge upp på förhand? Nej verkligen inte! Det finns många sätt att bygga potential ändå och det kommer vi till strax. Faktum är att Chelsea i skrivande stund är en dunderspik till 75 % streck och vinstchans på 80 %, sällan storfavoriter kan streckas till spelvärde! Resterande tre spikar är av tuffare karaktär, Millwall, Sheffield W och Middlesbrough är visserligen favoriter i sina matcher men det är i på förhand jämna tillställningar som vi väljer sida. Totalt sett en välbalanserad spikkombination!

Garderingar

Dags att skapa potential och det gör vi direkt via att utelämna Southampton på lappen. Lager har fått alldeles för mycket kärlek när de tocuhar 70 % streckprocent i den luriga hemmamatchen mot Blackburn. Saints vinner sällan stort och övertygande utan har snarare en tendens att hamna i jämna matcher med små marginaler. Bra läge att jobba in skrällen här! I övrigt helgarderar vi fler favoriter, som exempelvis Bournemouth & Leeds. Vi måste ha med oss många skott mot skrällar med tanke på att vi redan spikat kupongens två största drakar som sagt.

Grundramen som vi skapat, 1296 rader, är inte så dum, den har ett fokus på rader med sexsiffrig utdelningspotential. Men vi kan förbättra systemet ytterligare och städa lite bland rader och tecken som vi inte vill betala för i så stor utsträckning, dags att göra det roliga finliret med reduceringar!

Reduceringar

Gul färgreducering: Vi markerar favoriten i de fyra helgarderade matcherna. Bournemouth, Newcastle, Hull & Leeds. Sedan sätts kravet att max två av dessa får vinna samt att vi kräver att minst ett av lagen faktiskt vinner. Som vanligt är det balans och rimlighet vi eftersträvar i kombination med att höja potentialen på systemet.  Detta krav säkerställer att vi får med oss två skrällar till i mål (gärna tre) och det städar bort många skräprader ihop med att vi redan utelämnat Southampton på ramen.

Grön färgreducering: Burnley och Bristol C markeras. Två hemmalag vi tror kommer bli lite bortglömda idag och ge fint spelvärde. Vi kräver att minst ett av dessa lag ska vinna. Gör inte Bristol C jobbet kl 16 kan vi jobba in Burnley i avslutande kvällsmatchen!

Systemet är klart – 672 starka rader. Kolla här! 

Ett välbalanserat system som trots spikar på Chelsea och Man City ändå spelar mot utdelningar mellan 50 000 – 500 000 främst. Gott så!

Vill du ta del av vassa drag och uppsnack kupongen? Dessutom ett segment kring Stryktips-strategi? Kolla då på veckans avsnitt av STRYKET! Daniel ”Jadden” Söderberg från Miljongänget och Stryktipslegenden Oskar Block diskuterar både veckans drag och strategi, perfekt uppladdning idag! 

Skrällen
  • Blackburn X2
team-skrallen
Spiken
  • Chelsea
team-spiken
Draget
  • Middlesbrough
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!