Stryktipset med 13 miljoner jackpot!

Publicerades den 4 februari 2023

Äntligen lördag igen och extra härligt att Svenska Spel bjuder till med 13 miljoners jackpot på dagens Stryktips. Vi har sex matcher från Premier League och sju matcher från The Championship, mumma! Potten idag bör bli riktigt stor, nya insättningsgränser, årets fattigaste månad är förhoppningsvis ett minne blott. Vad innebär då detta spelteoretiskt? Väldigt svåra kombinationer kan få skäligt betalt men är det värt att spela tokoffensivt bara för det? Båda ja och nej, jackpotten på 13 mille finns i 13-rättspotten och det är en väldigt viktig nyckel. Alla vägar är bra utom de dåliga idag, nu börjar vi bygga!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel). När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg hos reducering.se (gratis att använda).

Vill du köpa andelar av oss i Miljongänget så finner du dessa i vårt ombud hos Svenska Spel.

Idag erbjuder vi även andelsspel i ”DBS större spelförslag ST” (254kr/andel). Detta är en förlängning av vårt system som byggs här i inlägget.

Spika

Newcastle
Liverpool
Brighton
Brentford
Millwall

Fem överstreckade favoriter men som vanligt är det bara att tugga i sig detta. Ska vi spika understreckade tecken så är det dogs det landar på och då sticker svårighetsgraden iväg alldeles för mycket enligt oss. Vi fokuserar istället på helheten och försöker få bygget att landa in på vissa intervall som passar systemets storlek samt rundan utformning.

Även om spelvärdet inte finns där i enskilda tecken så gillar vi dagens fem val. Newcastle och Brighton får agera ankare och står för den defensiva delen i bygget. Liverpool, Brentford och Millwall kommer förhoppningsvis trenda neråt när vi närmar oss spelstopp. Idag kommer det vara väldigt många vassa system i poolen och vi tror att dessa motståndare i stor mån kan rata/gardera denna trippel i olika kombinationer.

Halvgardera

Vi kör fyra rätt anonyma val idag och spänner istället bågen senare med hjälp av reduceringsverktyget. Vi utlämnar följande fyra tecken från ramen:

Krysset i Huddersfield-QPR
Stoke
Bristol City
Watford

Inga märkvärdiga val, skapar inget direkt värde men tar heller ingen särskild risk. Tecken med låg sannolikhet att gå in utan fint spelvärde är alltid attraktiva att plocka bort när bygget ska bantas.

Reducera

Fyra favoriter i form av Manchester United, Aston Villa, Hull och Swansea markeras med röd utgång och kravet ställs till minst 1 men max 2. Här reducerar vi ner bygget med 31% och skapar en bra balans mellan svårighetsgrad och potential. När detta är gjort är vi ganska nöjda med staplarna inne i bygget (kan du se inne på reducering.se).

Färdigt spelförslag för 896 kronor

Stort lycka till idag i jakten på 13 rätt!