Stryktipset med 14 miljoner jackpot!

Publicerades den 5 november 2022

Lördagen är här! Förväntningarna inför dagens stora jackpot på Stryktipset har stegrat under veckan och nu är det dags att på allvar sätta tänderna i kupongen. Svenska Spel har byggt ihop en i våra ögon mycket bra kupong. Visst, Manchester City är med som lågoddsare/megafavorit men när det är tolv så pass svåra matcher där bakom är det ingen större fara faktiskt!

Hur laddar man upp före avspark klockan 16:00 då? Här kommer ett förslag på agenda:

10:00 Läs denna analys och få inspiration från spelförslaget.

12:00 Plugga i lurarna och lyssna på veckans avsnitt av Podcasten Stryket, matig genomgång av alla 13 matcherna och ett bra sätt att komma i stämning! 🙂

14:00 Gör ett första utkast på ditt bygge, ”Ungefär så här känns bra idag”.

15:00 Surfa in på reducering.se, aktivera funktionen ”trender” och följ hur de sena, skarpa, pengarna fördelar sina insatser och därmed hur streckprocenten rör sig. En mycket bra vägledning för att hitta unika radkombinationer.

15:30 Kika igenom oddsen på alla matcher, har det skett några större rörelser?  Om så är fallet, ta hänsyn till dessa! Använd oddsen på Pinnacle i första hand!

15:45 Gör de sista justeringarna på ditt bygge och lämna sedan in i god tid innan klockan 16 för att slippa ”sista-minuten-stressen”!

Om du trots allt har andra planer idag – då kan du slappna av, vi gör allt det här jobbet åt dig! Hugg en andel eller två från Miljongänget och häng med mot 13 rätt den vägen istället, butiken är laddad!

 

Om du trots allt har andra planer idag – då kan du slappna av, vi gör allt det här jobbet åt dig!

Dagensbästaspel

Spelförslag

Dags för dagens spelförslag, i vanlig ordning med 5 spik, 4 halv och 4 hel som grund – en systemram som kan ryggas via ”Miljongängets Lilla ST”.

Som vi nämnde här ovan, Man City är med som megafavorit på kupongen, sen är det svårt och svenska folket har svårt att finna bra kompletterande spikar utöver City. Det kommer bli ett gäng överstreckade lag runt 50-70 % men med lägre faktiska vinstsannolikheter. I dessa matcher ligger nyckeln idag, att komma rätt här och spika någon ”nödspik” samt fälla ett par överstreckade andra lag i denna kategori.

Spikar

Man City
Leeds
Brighton
Blackpool
Stoke

City spikas här, inte läge att komplicera ett relativt litet system med gardering. Leeds och Stoke är klara favoriter i sina matcher, Leeds redan överstreckade och riskerar nog att stiga ännu mer i streckprocent, men får bli ”nödspiken” på detta bygge. Stoke är faktiskt helt okej värdemässigt och vi hoppas att den kan stanna där strax under 50 %. Brighton bör ha bra chans att lösa seger borta mot ett uddlöst Wolves, finns viss risk att streckprocenten drar iväg här dock… Blackpool blir spelförslagets tuffaste spik. Helt jämn match på förhand mot Luton. I nuläget inget direkt värde på spiken men vi tror att streckprocenten kan komma ner en aning har en god känsla för Blackpool här mot Luton!

Totalt sett en lagom tuff spikkombination, varken för svår eller för feg. Dock måste vi vara aktiva med resten av bygget för att skapa höjd och potential!

Garderingar

Med helgarderingarna jagar vi skrällar i fyra matcher. Fyra favoriter som är överstreckade i skrivande stund och högst troligt lär vara det klockan 16 med garderas upp. Det är Middlesbrough, Sunderland, Swansea & Watford som målas brett. Mer om dessa matcher längre ned!

Halvgarderingarna består av två hårdrocksnävar (1-2) där icke lockande X utelämnas i Nottingham-Brentford och Rotherham-Norwich. De andra två halvgarderingarna jobbar skrällsidan i QPR-WBA samt kvällsmatchen Everton-Leicester. QPR är det fulaste tecknet, på hela kupongen, i överlägsen stil i skrivande stund. Helt jämn match på förhand mot WBA och 54 % streck. Kommer dock droppa till kl 16 men här tar vi chansen att straffa de tidiga pengarna! X2 Leicester gillar vi att ta ställningen för i kvällsmatchen, värdet ser ut att bli på högersidan.

Reduceringar

Vi jobbar idag med två reduceringsvillkor:

Grönt villkor: Tre av de helgarderade favoriterna markeras, Middlesbrough, Sunderland & Watford. Sen sätts kravet att minst en men max två av dessa lag ska/får vinna. Mycket bra sätt att balansera systemet och se till att vi framförallt inte betalar för att dessa tre lag alla vinner, då blir utdelningen högst troligt låg.

Blått villkor: Här skapar vi ett lite annorlunda villkor. X2 i Swansea-Wigan markeras ihop med raka tvåan på Leicester. Krav sätts att minst ett av dessa val ska gå in. Främst är syftet att vikta vårt bygge mot just X2 Wigan, Swansea är fult överstreckade. Som ”backdoor” om Swansea trots allt skulle vinna har vi då kravet på Leicester i 18:30-matchen, att de ska vinna där. Kul lösning!

Systemet är nu reducerat från 1296 rader till 720 rader (44 % reduceringsgrad).

Se hela spelförslaget för 720 kr här!

Ha nu en underbar lördag så jobbar vi tillsammans in 13 rätt i eftermiddag och ikväll!