Stryktipset med FA-cupen, Championship och League One

Publicerades den 27 januari 2024

Det är för ovanlighetens skull ett Stryktips hela utan Premier League – istället får vi chansen att tippa matcher från FA-cupen, Championship och League One. En omgång där lagupställningar och oddsmarknaden kommer vara ett viktigt element för att hitta de mest spelvärda drageen. Vi får lagupställningar från hela 12 matcher och även om vi följer League One en del så kommer oddsmarknaden vara en bättre måttstock för vinstsannolikeheterna än den egna magkänslan. Det ska hur som helst bli spännande och kul att attackera denna lite udda omgång på Stryktipset!

Det är ingen jackpot och det  känns troligt att många skarpa spelare kommer sitta på sidlinjen denna omgång vilket leder till medelspelaren blir lite svagare än normalt. Vid omgångar likt dessa är det ännu viktigare att spela med spelvärde och balans – vi måste spela mycket bättre än motståndarna för att vara teoretiskt vinnande. Som tur är ser det ut att finns det flera fina värdetecken under förmiddagen. förhoppningsvis håller det i sig hela vägen fram till spelstopp.

Med hjälp av Sveriges bästa reduceringsverktyg ska ett spelförslag till Stryktipset plockas fram!

Spelförslag Stryktipset

Idag är det för ovanlighetens skulle inte svårt att hitta spelvärda spikar. Lag som Everton (68%), Leicester (67%) och Brighton (58%) ser ut  mycket spikvänliga ut och vi tar in samtliga tre i båten – trots deras höga favoritskap. VI kommer i ett senare skede försöka hämta värde genom spela mot Leeds (81%) och Blackpool (70%) för att kompensera för den något defensiva starten.

Spik nummer fyra plockas på Sunderland mot Stoke i Championship. Även om vi historiskt brukar komma snett på Stoke så ska man lämna känslorna vid sidan av när man spelar Stryktipset – 51% på en etta är objektivt sätt mycket bra.

Sista spiken blir en tuff sådan – Leyton Orient (33%). . Med låg streckprocent och rimliga vinstchanser blir det en annorlunda väg som ger bygget så väl höjd som extra spelvärde.

Halvgaddarna hamnar på Newcastle,, Bristol Rovers, Stevenage och en hårdrocksnäve i match 6. Både Bristol och Stevenage ser ut som kanonsidor under förmiddagen och Newcastle  ser framförallt krysset ut att bli megafin.

Reduceringar

Grundamen är satt men vi är långt ifrån klara. Vi betalar fortfarande för många kalla utfall – det ska fixas till med hjälp av reducering.se

Vi använder oss av tre färgreduceringar

Röd – som  nämnt tidigare ska Leeds och/eller Blackpool fällas. Max en får vinna!

Gul – detsamma gäller Cambridge Peterborough – max en

Grön – Minst en av Stevenage och Preston måste vinna

Spelförslag för 768 kr

Skrällen
  • Charlton
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Leyton orient
team-draget
Köp en andel till Stryktipset

Vill ni vara med på väl analyserade och skarpa andelssystem så kom in i det skarpaste ombudet hos Svenska Spel. Med andelsläggare som Miljongänget, Championshipkungen, Björnligan och många fler så finns det mängder med andelsspel att välja på!

Missa inte heller senaste avsnittet av Stryketpodden där bland annat Oscar Block pratar om sin klonk från förra helgen!