Stryktipset med jättejackpot!

Publicerades den 4 mars 2023

Tidig lördag morgon och mycket förväntan i luften! Vi kommer precis som förra lördagen få tävla om 16 miljoner jackpot på Stryktipset. För en vecka sedan slutade det med antiklimax då de flesta favoriterna vann och utdelningen på 13 rätt blev fjuttiga 7000 kr. Det händer någon gång då och då, men idag tyder det mesta på att utdelningen kommer kunna sticka iväg till minst sexsiffrigt, kanske sjusiffrigt med. Då ska vi vara med och hugga om fina pengar, vår butik är laddad med härliga system i alla prisklasser och stenhårt jobb kommer att göras för att bygga de bästa systemen!

Kupongen

En klassisk lapp med sex matcher från Premier League och sju matcher från Championship serveras. Det finns en större favorit i Arsenal som står i runt 1,20. Därbakom har vi bara tre lag med odds under 2,00 (Chelsea, Brighton, Watford). Sen är det jämnt och tufft i resterande nio matcher. Det innebär att tippare, spelläggare, proffsspelare, ja alla motståndare i poolen kommer behöva ta en del tuffa beslut idag. Ovan nämnda fyra favoriter kommer högst troligt spikas i kombination på många lappar runt om i landet. Att bryta den fyrlingen är en viktig del i att nå en vettig utdelning denna lördag! Och visst är chansen stor att de INTE vinner alla fyra – nästan 85 %!

Det är dags att knåpa ihop ett spelförslag. Denna jackpotrunda kommer vi bygga ett förslag med ram på 3888 rader. Den som vill rygga där kan hugga en andel för 96 kr i Miljongängets Lilla ST Jackpot. Efter att ramen är byggd kommer vi även i vanlig ordning att trimma systemet med hjälp av verktyget hos reducering.se. Häng med!

Spikar

Arsenal, Aston Villa, Brighton och Wigan får förtroendet som spikar på spelförslaget. Att spika Arsenal är för de allra flesta ett klokt val. Det förenklar resten av bygget och de 16 miljonerna i 13-rättspotten kan motivera till att ta vissa genvägar för att öka chanserna att verkligen nå 13 rätt och få vara med och dela på potten. De övriga tre spikarna är lag med vinstchanser mellan 40-55 % och som alla tre är överstreckade. Men vi får hacka i oss det på dagens kupong, ska vi leta värdespikar måste vi gå på underdogs med odds över 3,00 och det känns som overkill här. Vi får försöka balansera upp det vi tappat i värde via svaga spikar genom smart bygge i övrigt!

Garderingar

Nu börjar det roliga! Här kan vi ta ut svängarna och skapa värde i vårt bygge. Vi väljer att vaska två överstreckade favoriter direkt på ramen. Både Tottenham och Sunderland åker i papperskorgen med sina 50+ streck och vinstchanser som snarare säger strax över 40 %. I övrigt så helgarderar vi två riktigt fula hemmafavoriter i Luton och Watford, lag som är snuskigt överstreckade i skrivande stund. Även Chelsea helgarderas då vi tror att de kommer stiga i både odds och streckprocent under dagen. Annars inga sensationella moves på resten av ramen.

Reduceringar

Idag kommer vi använda tre olika färgreduceringar för att styra systemet i den riktning vi önskar.

Blå färgreducering: Chelsea och Watford markeras och villkor sätts minst en/max en. Det vill säga att vi kräver att exakt ett av dessa lag vinner. Ett vasst drag för att balansera vårt system. Vi säkerställer i ett nafs att en favorit till viker och samtidigt håller vi nere svårighetsgraden på bygget.

Röd färgreducering: Luton och Coventry är två fula tecken som vi gärna viktar ifrån. Via reduceringen där vi säger att max ett av lagen (gärna inget) får vinna så undviker vi att betala för kombinationer där båda dessa tecken går in.

Grön färgreducering: Här tar vi sikte på tre riktiga värdetecken, Wolves, Huddersfield och Stoke. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna. Superfina tecken på strax över 20 % men som snarare har närmre 30 % chans att gå in, perfekta skrällar att jaga!

Se spelförslag för 1296 kr (reduceringsgrad 67 %) här!

Noterbart är att vi på ett fint sätt lyckas städa bort ALLA skräprader. Vi lämnar inte in en enda rad som spelar mot utdelningar under 15 000 kr. Vår samling på 1296 enskilda enkelrader tar samtliga sikte på fina utdelningar, precis så som vi vill ha det!

Uppladdning

Har du tänkt att spela Stryktipset på egen hand idag? Lyssna på veckans avsnitt av podden Stryket! Matig genomgång av hela kupongen på ett seriöst men ändå lättsamt sätt. Kombinera det med egna drag, följ streck- och oddsrörelser. Bygg ett system som passar din spelkassa – spela lagom! Varför inte testa reducering.se, då får du mer valuta för pengarna genom att kunna bygga en större ram som du sedan själv reducerar ner till önskad storlek.

Sen njuter vi av fin fotboll klockan 16 och kämpar in 13 rätt via den sena 18:30-matchen – bra plan väl? Ha en trevlig lördag!

 

 

Skrällen
  • Wolves 1X
team-skrallen
Spiken
  • Aston Villa
team-spiken
Draget
  • Southampton 1X
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!