Stryktipset med underskattad jackpotomgång!

Publicerades den 14 oktober 2023

Det är lördag igen! Förra helgens antiklimax med jättejackpotten på 20 mille som försvann iväg via en hemsk favoritparad (sex största favoriterna vann) är nu glömd och vi blickar framåt mot nya möjligheter på Stryktipset. Faktum är att mycket, riktigt mycket, talar för att denna lördag kan bli något alldeles extra. Vi har en bra jackpot (11 miljoner) tack vare/på grund av utebliven utdelning på 10 rätt förra veckan. I kombination med landslagsuppehåll och kupong som många runt om i landet avskyr och därmed vägrar spela på bäddar för högt spelvärde.

Vi gissar att omsättningen landar in på ca 21-22 miljoner kronor idag. Med lite snabbt räknande konstaterar vi då att på sista raden innebär det en återbetalningsprocent på ca 90 % vilket är oceaner mycket mer jämfört med en vanlig standardrunda där den ligger på under 65 %. Även om Premier League rent sportsligt är roligare att följa är detta i våra ögon en helt given runda att hugga ordentligt på när de spelmässiga förutsättningarna är så otroligt fina – missa inte!

Extra viktigt att tänka på idag – det är i 13 rättspotten det stora värdet finns. Att spela lite mer defensivt än vanligt är klokt. Men nu är det dags att kika på de 13 matcherna!

Kupongen

Tre EM-kvalmatcher överst på lappen, därefter träningsmatchen USA-Tyskland och sen följer ett getingbo av matcher från League One och League Two. Två sistnämnda är alltså den engelska fotbollens motsvarighet till svensk division 1 och division 2. Skillnaden är ändå stor, intresset kring de engelska klubbarna är stort, lagen har i många fall heltidsproffs och hyfsat stora arenor bjuder på häftiga publiksiffror. Dessutom är det matcher som på spelmarknaden omsätter många gånger mer pengar än de svenska motsvarigheterna. Det gillar vi då ju mer pengar som omsätts desto mer sanningsenliga är oddsen. Just oddsen är vår viktigaste kompis en dag som denna!

Totalt sett en kupong med hög svårighetsgrad, inte en enda storfavorit och bara ett fåtal lag med favoritskap över 55 % enligt oddsen. Detta innebär att vi kommer se många överstreckade favoriter när svenska folket tvingas spika tveksamma lag.

Spelförslag

I vanlig ordning kommer vi att bygga ett system med 4 hel, 4 halv och 5 spikar, Från den skapade grundramen kommer vi därefter ge ett par vassa tips på att reducera ner systemet till en lägre kostnad och framförallt till ett mer balanserat systembygge. Det gör vi givetvis med reducering.se – Sveriges bästa reduceringsverktyg!

Spikar

Jackpotrunda med speciella förutsättningar alltså. Dels bör vi spela mer defensivt än vanligt för att öka chansen att verkligen nå 13 rätt och dela på den stora vinstpotten. Samtidigt är många av favoriterna småäckligt överstreckade och det tar emot att betala för sådana tecken. Vi får leta efter en bra balansgång!

Följande fem spikar ringas in: Bulgarien, Tyskland. Carlise, Lincon och Stockport. Fyra av lagen streckas mellan 53-66 % i skrivande stund, Carlise är ett drag i jämn match och streckas i nuläget bara i 38 %. Totalt sett en trevlig kombination av spikar ävenn om spelvärdet på var och en inte är attraktivt. Vi får skapa värde via våra garderingar!

Garderingar

Ett tydligt ställningstagande gör vi på ramen. Crewe vaskas, när laget streckas på nästan 70 % och vinstchansen snarare ska vara 50 % – då är det dunderläge att skapa just spelvärde som vi efterfrågade i stycket ovanför. Både X och 2 i denna match är utmärkta tecken! På ramen gör vi inte annars några särskilt anmärkningsvärda val utan halvorna är ganska defensiva och helgarderingarna tar sikte på att fälla tveksamma favoriter.

Reduceringar

Vi jobbar med två färgreduceringar:

Grön färgreducering: Slovenien och Wrexham är två vettiga favoriter som vi trots allt garderade på ramen. Men vinstchansen är rätt hög för båda och vi väljer att sätta upp villkoret att minst ett av lagen ska vinna.

Röd färgreducering: Blackpool, Cambridge och Wimbledon är tre lag som vi betalt för på ramen men som inte är särskilt tilltalande. Vi markerar alla tre och sätter kravet att max ett av dem får vinna. Helst inget! Detta sistnämnda villkor tvingar fram ytterligare två favoritfall och skärper till vårt bygge.

Spelförslaget för 720 kr i sin helhet

Ett bra balanserat bygge som har fokus på utdelningar mellan 100 000 – 250 000 kr. Ett klokt intervall att spela mot idag med ett relativt litet system som detta är.

En sista påminnelse – missa inte att delta denna läckra runda! Orkar du inte grotta ner dig i kupongen – ta en genväg och spela med Miljongänget idag. Butiken är laddad med starka system som ska jaga jackpot ikväll!

För den som vill kika på trevligt uppsnack inför dagens Stryktips, kika på grabbarna i  STRYKET!

 

 

Skrällen
  • Tranmere X2
team-skrallen
Spiken
  • Tyskland
team-spiken
Draget
  • Carlise
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!