Stryktipset med vägval!

Publicerades den 26 augusti 2023

Lördag morgon och den där härliga förväntansfulla känslan. Klockan 16:00 sparkar det igång, vårt härliga Stryktipset! En svensk tradition som för många av oss är helig. Det finns oändligt många sätt att ta sig an just Stryktipset, allt från att plita ner sina 64-rader i spelhörna på lokala butiken till att lägga timmar på analys, bygga genomtänkta system där kanske ett reduceringsverktyg används (www.reducering.se). Oavsett vem du är och hur du attackerar Stryktipset så är det en inkluderande produkt som skapar spänning varje lördagseftermiddag!

Vi ska i vanlig ordning ta fram ett tidigt spelförslag i detta inlägg. 1296 enkelrader, alltså ett system med 4 hel, 4 halv och 5 spik. Detta kommer vi sedan mixtra med och reducera ner via ovan nämnda reduceringsprogram. För att visa hur effektivt det är och att skapa ett attraktivt system som går att rygga rakt av eller pilla vidare med som en lämplig grund för den som själv vill sätta sin prägel på systemet.

Kupongen

Vi har idag fem Premier League-matcher och åtta kamper från hatälskade ligan under, Championship. Texturen på kupongen är intressant. Den inleds med tre större favoriter, Brighton. Arsenal och Manchester United är samtliga tydliga favoriter med vinstchanser på ca 60, 80 & 70 %. Därefter har vi en hel radda med jämna matcher, med favoriter som i de flesta fall har under 50 % vinstchans enligt oddsen. Här gäller det att i tidigt skede bestämma sig för en strategi. Var ska vi skapa potential i vårt bygge? Är det de tre nämna storfavoriterna vi ska försöka jaga skrällar på eller ta den enkla vägen där och gå tuffare längre ned på kupongen? Finns egentligen inget facit här – det viktiga är att ta ett beslut kring vägvalet!

För inspiration och läsning kring matcherna kan vi rekommendera bland annat detta:
– Denna vecka är det vi från DBS som skrivit Stryktipset analys hos svenskaspel.se – där finns mycket matig info! (Det är vårt ombudsnamn Ica Nära Grevie som står som avsändare där).
– Det finns flera speltips på fotboll från Championship, kika vad Championshipkungen har för vassa drag på oddset! Han har dessutom öppnat tre Stryktipssystem med klara radskisser i vår spelbutik. Exempelvis ”Championshipkungens R för 143”.

 

Spelförslag

Vi skrev här ovanför om vägval. På detta spelförslag tar vi det kanske lite kontroversiella vägvalet att faktiskt spika de tre stora favoriterna överst på kupongen! Dödar vi all potential till utdelning då? Nej, faktiskt inte! häng med så förklarar vi mer…

Spikar

Brighton, Arsenal & Man United kompletteras av spikar på Cardiff och Middlesbrough. Cardiff är en semiful spik som streckas närmre 60 %, men lagets vinstchanser gillas – bör avfärda svaga nykomlingen She W hemma i Wales. Sista spiken är även sist ut på kupongen. ”Boro” är en tuff ”chansspik” i match 13. Laget är tydlig underdog borta mot WBA men streckas samtidigt lågt med bara 19 % i skrivande stund. Då krysset är relativt korrekt streckat och ettan fult överstreckat är det en fräck och väg att gå rakt ut på fina värdetecknet här! Spiken gifter sig  bra med våra fyra andra betydligt mer defensiva val också!

Garderingar

På ramen gör vi ytterligare ett offensivt move, Birmingham utelämnas och vi tar x2 på Plymouth. Ett sätt att snabbt öka potentialen och städa bort skräprader som ändå inte hade gett utdelning att glädjas åt! I övrigt använder vi oss av ett par hårdrocksnävar (12-garderingar) där kryssen inte är så kul medan skrälltvåorna lockar att få med. Helgarderingar placeras ut i matcher där vi ser möjlighet att fånga än fler skrällar!

Reduceringar

Även fast vi gjort en del offensiva saker på lappen redan (spikat Middlesbrough och vaskat Birmingham) så kan vi behöva trimma bygget mer! Det gör vi med en enda färgreducering idag:

Röd färgreducering: Favoriterna Ipswich, Coventry & Norwich markeras. Alla tre är småfula. överstreckade lag i facket 50-60 %. Vi sätter villkoret att minst 1, max 1 ska vinna. Ett så kallat exakt-villkor. Det innebär alltså att vi tvingar bort ytterligare två favoritsegrar men vi balanserar ändå upp bygget via att ”ta in en favoritvinnare” till.

Den som vill lära sig mer om ”exakt-reduceringar” kikar med fördel på veckans avsnitt av STRYKET – podden/youtube-produktionen med Stryktipset i fokus. Där snackar grabbarna just om detta sätt att reducera.

Spelförslaget i sin helhet – 576 rader!

Nu önskar vi er alla lycka till idag! Varmt välkomna att spela Stryktipset tillsammans med oss. Butiken är laddad med heta system, trevlig lördag!

 

Skrällen
  • Plymouth X2
team-skrallen
Spiken
  • Arsenal
team-spiken
Draget
  • Middlesbrough
team-draget
Bethard logga

500kr Bonus

Oddsbonus 100% upp till 500 kr. Min. insättning 100 kr. Omsättningskrav 20x. Lägsta odds 1,90. Giltighetstid 60 dagar. 18+ år – Regler & villkor gäller, Stodlinjen.se, Spelpaus.se.

Hämta bonus
Bet365 Bet365

1 500 kr bonus

Oddsbonus upp till 1500 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus