Stryktipset sätter oss på prov!

Publicerades den 21 januari 2023

Lördagen är här igen! Förväntningar byggs upp, förhoppningar om att det är just idag den häftiga trettonrättaren kommer sitta… När domaren blåser i sin pipa efter 90+6 i Crystal Palace-Newcastle vid halvniotiden är det segervrål och 13 rätt ska firas! Ett scenario som känns mycket trevligt att måla upp!

Men för att landa på jorden igen, att spela på Stryktipset innebär de allra flesta veckor en stor portion besvikelse. Spiken svek och skrällarna bet inte, 9 rätt och hopplös uppgivenhet. Känns det också igen? Ja, detta är väl charmen med vårt härliga Stryktipset – det är ett svårt spel och det går inte att räkna med träffar särskilt ofta. Men chansen finns alltid där… Det vi kan göra för att optimera chanserna, det är att vecka efter bygga så bra system som möjligt, lämna in rader som ger oss chansen att faktiskt vinna rejält! Konsekvent göra dessa smarta system, då kommer belöningen att komma – kanske ikväll, kanske nästa vecka eller kanske om ett år! Håll insatserna till en nivå som passar just dig och gör jobbet med bra system, det är det som gäller!

Veckans kupong

Svårighetsgraden är återigen på hög nivå. Vi minns förra veckans kupong som målades upp av många som den svåraste någonsin och veckans lapp ligger inte särskilt långt efter. Watford är kupongens största favorit sett till både nuvarande streckprocent och lägsta odds. 81 % i skrivande stund och laget står i runt 1,55-1,60 på oddsmarknaden. Deras vinstchans är då runt dryga 60 % och då förstår alla att resterande tolv matcher verkligen är tuffa. Det finns inga genvägar på kupongen.

Spelförslag

Vi ska i vanlig ordning bygga en ram på 1296 rader, fem spikar, fyra halvor och fyra helgarderingar. Denna ram bildar även systemet ”Miljongängets Lilla ST” som kan ryggas för 96 kr/andel. Samma ram ska vi sedan också trimma med verktyget hos reducering.se – en helt perfekt Stryktipsrunda att kunna banta med reduceringar och styra sitt bygge mot önskade utdelningsintervall!

Låter det svårt, det här med att reducera? Det kan kännas komplicerat i början men vi lovar – tröskeln är inte så hög, du kan lära dig snabbt! Ett bra tips är att lyssna på veckans avsnitt av podden Stryket – där görs en grundlig genomgång kring just reducering.se och hur man bäst använder verktyget. Plugga i lurarna och ta del av råden där!

 

Låter det svårt, det här med att reducera? Det kan kännas komplicerat i början men vi lovar – tröskeln är inte så hög, du kan lära dig snabbt!

Dagensbästaspel

Spikar

Newcastle, Brighton, West Ham, Blackpool och Bristol City. Den lilla femlingen ska jobbas in på detta spelförslag. Relativt tuff spikkombination då totaloddset är ca 35 ggr pengarna, men faktum är att det är svårt att hitta enklare vägar på kupongen. Visst Watford är en troligare vinnare än alla dessa fem lag, men samtidigt är Watford 20 procentenheter överstreckade och skrällen i den matchen oerhört attraktiv att fånga.

Newcastle är enda kvällsmatchen på kupongen och det kittlar alltid lite extra att få jobba in en spik för 13 rätt. Men de spikas främst för att de streckas någorlunda rimligt och passar bra in i bygget. Brighton ångar på och spelar som ett riktigt topplag, kommer ha goda chanser mot Leicester som ser trötta ut. West Ham är ett betydligt bättre lag än Everton även om de ligger bredvid varandra i bottenstriden. Blackpool och Bristol City är två tuffa ettor från Championship, men rimligt streckade och vi har bra feeling där!

Gardera och reducera!

Halvgarderingar och helgarderingar placeras ut, i flera fall för att jaga skrällar. Watford helgarderas som vi nämnt, även Stoke helgarderas som ganska stor favorit runt 60 %. Bland halvgarderingarna kan de offensiva dragen X2 Swansea och 1X Wigan nämnas. I två på förhand jämna matcher gillar vi att ta ställning för underdogen och göra dessa värdeskapande drag.

Vi kommer idag använda oss av två färgreduceringar för att få styrning på bygget.

Blå reducering: Favoriterna Watford, Stoke och Birmingham markeras. Villkor sätts upp att minst en men max två ska/får vinna. Här försöker vi skapa balans mellan potential till HÖG utdelning och rimlighet genom att inte kräva skräll i alla dessa tre matcher. I normala fall brukar vi använda tre favoriter i ett lite mer kompakt streckintervall, nu har vi Birmingham kring 45 %, Stoke kring 60 % och Watford kring 80 %. Det gör reduceringen lite mer stökig men det som vore optimal för oss är att Birmingham vinner och både Stoke och Watford tappar poäng!

Grön reducering: Här markeras tre läckra värdetecken i X Southampton-Aston Villa, etta Cardiff samt etta Wigan. Krav sätts att minst ett av dessa ska gå in. Understreckade tecken som skriker värde, det gillar vi och viktar gärna systemet lite extra mot!

System är färdigbyggt, vi har skapat ett system som tar sikte på utdelningar runt 100 000 – 250 000 kr, en lämplig strategi med detta system på under tusen rader.

Spelförslaget ses här – 720 kr (reduceringsgrad 44 %)

Nu drar vi igång denna grymma lördag! Missa inte att det finns fler härliga spelformer utöver Stryktipset idag, eller vad sägs om:

Topptipset – 250 000 kr extrapengar –  Miljongängets Stora Fotboll x10 för 179 kr hittas här

Big 9 – 2 miljoner garanterat till ensam vinnareMiljongängets Hundring för 102 kr hittas här

Skrällen
  • Wigan
team-skrallen
Spiken
  • West Ham
team-spiken
Draget
  • X Southampton-Aston Villa
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!