Stryktipset v47

Publicerades den 25 november 2023

Premier League och The Championship är tillbaka på kupongen vilket genast gör det lite roligare även om vi gillar de värdemässiga aspekterna som kan dyka upp vid landslagsuppehåll. Det är heller inte vilken kupong som helst på Stryktipset, rundan är ruskigt svår vilket bäddar för högre utdelning.

Sista omgången på reducering-SM går av stapeln idag och detta är en perfekt runda att avsluta med. Har du inte varit med tidigare? Inga problem, nyper du dit 13 rätt idag så kan du nog räkna med att bli mästare även inne på reducering.se. Fotbollsresa (värde 10.000kr) och den eviga äran står på spel så in och läs mer. Helt gratis att delta!

Som vanligt kommer dagens inlägg till slut mynna ut i ett matematiskt spelförslag med 5 spik, 4 halv och 4 helgarderingar. Denna ram går det att köpa in sig i via andelsspel HÄR (96kr/andel).
När vår grundram är byggd så kommer vi sedan trimma systemet med marknadens vassaste reduceringsverktyg inne hos reducering.se (gratis att använda).

Kupongen

Som vi redan nämnt så kräver dagens kupong sin man/kvinna. Väldigt många tighta matcher och det är svårt att gömma sig, underbart! Favoriter i mellanfacket kommer folk stå i kö för att spika av vilket gör att dessa givetvis blir ganska skeva värdemässigt. Med tanke på strukturen på kupongen så kanske vi behöver svälja ett par riktigt grisiga tecken för att få ihop helheten. Det är lätt att finta bort sig själv, givetvis ska man i teorin välja tecken som innehåller spelvärde men att lyfta blicken och få en övergripande syn på hela bygget är dock inte att förringa.

Spika

Arsenal spikas av, här sväljer vi första. Matchen spelas 18.30 vilket kommer innebära att vi har möjlighet att hedgea vid hugg på bra betalt. Vårt spelförslag är relativt litet och får i viss mån inse sin plats i näringskedjan. Spelar du ett större system så kan detta dock vara en fin match att gardera för det kommer vara trångt i båten på högersidan här.

Brighton, Crystal Palace och Middlesbrough fyller på. Tre tecken som förhoppningsvis kommer smyga lite under radarn och får agera lite mer dolda spikar. Finns viss risk att det blir rejält drag på Boro när de bra systemen lämnas in men vår förhoppning är att poolens sämre spelare gärna garderar här med tanke på tabellen och hemmaplansfördel för Bristol City.

Sist ut kommer draget, Hull spikas av borta i Wales. I skrivande stund skiljer sig inte vinstchanserna speciellt mycket åt när vi tar oddsen som benchmark på Pinnacle (Swansea 2.66, Hull 2.77). På Stryktipset är det dock ljusår mellan streckprocenten, 42% på Swansea och enbart 26% på Hull. Fint läge att haka av ett gäng motståndare.

Halvgarderingar

Nu blir det hårdrocksfest! För att få till balansen bra i ramen vill vi plocka bort tecken med relativt låg sannolikhet att gå in utan att för den delen tumma på spelvärdet. Oavgjorda resultat vaskas i matcherna Newcastle-Chelsea, Sheffield United-Bournemouth, Plymouth-Sunderland och Stoke-Blackburn. Vid en första kik så finns det egentligen flertalet tecken som skriker vask som vi inte använt oss av men ta det lugnt, reduceringsverktyget fixar den biffen.

Reducering

Röda utgångar placeras på West Ham, Southampton, Millwall, Preston och Stoke med kravet att max två får vinna. Här plockar vi således bort minst tre dåliga favoriter.

Gröna utgångar placeras på Sheffield United, Huddersfield, x2 Coventry, Cardiff och Blackburn. Kravet ställs in på att minst tre måste sitta.

Färdig spelförslag för 528 (59% reduceringsgrad)

Vill du haka på Miljongängets andelar för dagen så finner du dessa inne i ombudet