Stryktipset vecka 7

Publicerades den 18 februari 2023

I onsdags på Europatipset föll vi på sista matchen i 89:e minuten och runt 350 000 kr gled oss händerna. Frustrerande och tungt men det är samtidigt därför vi älskar poolspel. Variansen är enorm och det är små skillnader som gör den stora skillnaden i slutändan. Vi väljer att hantera “motgången” med en extra stor revanschlust idag istället där vi bland annat ställs inför Stryktipset och 250 000 kr extra på Topptipset, nu ska månen plockas ned.

Ingen jackpot på Stryktipset men likväl trevlig omgång. Rent objektivt sätt är match 1 kanske den mest intressanta där Newcastle ställs mot ett svajigt Liverpool. I dagsläget tycker både oddsmarknaden och svenska folket att det är en extremt oviss match på förhand, vi kan bara hålla med. Det är ingen dum idé att helgardera och gå vidare till dessa korrekt satta priser. 

Det är nämligen så att när det Stryktipset utan JP är det ännu viktigare att spela mot spelvärde. Återbetalningsprocenten på Stryktipset gör att det blir färre radkombinationer som blir välbetalda och därför gäller det att ha tungan rätt i mun när man spelar dessa rundor. 

Vi ska som vanligt bygga ett spelförslag hos vassa Reducering.se. Där kommer vi tillgång till “verktyg” som inte alla motspelare har tillgång till. Oddsprognos, utdelningsprognos och trender är bara några av de redskap vi kan använda till vår fördel. Det är dessutom helt gratis att använda Reducering.se.

Spelförslag

Det är två stora favoriter för dagen, Manchester City (81%) och Chelsea (81%). Hur vi hanterar dessa två kommer påverka våra senare val på kupongen. Vi tycker att spika ett av lagen är en god idé men frågan är vilket? Rent värdemässigt ser de likvärdiga ut men magkänslan säger Manchester City. Det har fått upp spåret på förstaplatsen och nu tror vi det är bara en tidsfråga innan Arsenal är upphämtade (med lika många matcher det vill säga). Att de har Champions League på onsdag bör inte spela alltför stor roll, vi spikar Manchester City!

Näst på tur blir Brighton vårt spikval hemma mot Fulham. Ni som varit med oss ett tag vet att vi ofta hamnar på Brighton-sidan. Ett lag som oftast undervärderas på Stryktipset gentemot andra lag med liknande vinstchanser. 62% hemma mot Fulham gör de till en av omgången mest attraktiva spikar i vårt tycke. 

De tre sista spikarna hämtas från Championship. Burnley (44%), Coventry (47%) och Norwich (55%) bidrar till en sund balans i bygget. Tre lag som har goda vinstchanser denna lördagseftermiddag. 

Halvgarderingar bör i regel användas som värdeskapande drag. Som nämnt tidigare behöver vi spela mot värde dessa omgångar, därför plockas Everton (42%), Blackburn (42%) och Sunderland (61%) bort från grundramen. Samtliga är överstreckade där Sunderland sticker ut med nästan 15%. Bristol City har betydligt bättre chanser än så att “stjäla” poäng på Stadium of Light. 

Liverpool-Newcastle helgarderas som bekant, resterande helgarderingar hamnar på matcher med en tydlig favorit. Chelsea (81%), Wolves (72%), Hull (56%) gillas verkligen av de tidiga pengarna. Vi går andra hållet och hoppas på att ta med oss en eller flera skrällar härifrån, då kan det bli en saftig belöning i slutändan. 

Reduceringar

Vi nöjer oss dock inte att bara ha skrällarna i en helgardering, vi vill säkerhetsställa att våra kombinationer innehåller skrällar i dessa matcher. Ett utmärkt sätt att göra det på är att använda Reducering.se. Två färgreduceringar används för att göra ett ok bygge till ett utmärkt system!

Röd markering – Efter att ha spikat Manchester City behöver vi vill fälla en stor drake. Vinner Chelsea och Wolves är mycket av värdet borta, det vill vi inte betala för. Villkoret ställs att max en av dessa får vinna, helst ingen.

Grön markering – “Exakt 1” är ett bra verktyg att ha i lådan. Det innebär att vi tar en mellanväg. Idag görs detta på Brentford och Hull, exakt ett av lagen behöver vinna. 

Vårt tidiga spelförslag är färdigt. Ett stabilt bygge som primärt riktar in sig på sex och sjusiffriga belopp, precis så man behöver spela dessa rundor. 

Spelförslag för 576 kr (56% reducerat)

Gillar du den matematiska ramen i spelförslaget kan det köpas här för 96 kr. Det går även bra att lämna in systemet för sig själv hos Reducering.se, klicka på “Lämna in”.

Missa inte att det förutom Stryktipset är 250 000 kr extra på Topptipset!

Skrällen
  • Bristol City
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Coventry
team-draget
Köp en andel