Superrunda på Stryktipset!

Publicerades den 1 juni 2024

Det går att skriva mycket om dagens Stryktips, men det vi allra först vill lyfta är att det är en SUPERRUNDA och snudd på obligatorisk närvaro! Varför kanske du tänker? Jo, precis som förra lördagen får vi en smaskig jackpot och kombinerat med årets lägsta omsättning skapar det förutsättningar som rent spelmässigt är optimala! Det kommer vara hög återbetalningsprocent och det är enligt oss betydligt mycket viktigare än vad det står för lagnamn på kupongen! Svälj det konservativa tänket om att ”jag spelar bara när det är engelsk fotboll på kupongen” och byt fokus till ”jag spelar när det är bra förutsättningar att vinna”!

Innan vi kastar oss över den underbara kupongen vill vi tipsa om en annan sak, med jättevärde! I vår Facebook-grupp bjuder vi på en tävling till Champions League-finalen – hela 5000 kr Superpresentkort till vinnaren – generöst tycker vi. Tävla här!

Spelförslag Stryktipset

Kupongen idag inleds givetvis med Champions League-finalen, eller ja rent kronologiskt är matchen sist ut klockan 21:00 och det är då 13 rätt ska landas. I övrigt har vi mycket svensk fotboll, Allsvenskan, Superettan och Division 1. Här känner vi oss bekväma, både erfarenhet kring hur man tolkar oddsrörelser samt bra kontaktnät. Kupongen avslutas med två norska och en isländsk match – det skrämmer oss inte heller det minsta! Totalt sett en kupong med trevlig textur och där det är uppenbart att de rader som hittills lämnats in är riktigt svaga (5 miljoner rader) och kan straffas relativt lätt. Låt oss börja bygga!

Spikar

Det finns rätt många intressanta spikalternativ men vi landar till slut i följande kvintett: Real Madrid, Sirius, Stockholm Internazionale, Ariana och Brann. Samtliga är klara favoriter i sina respektive matcher och vi tar inte ut svängarna på något sätt. Stockholm ser otroligt fin ut men lär stiga mycket i streckprocent under dagen, de ska ha superfina chanser att avfärda nykomlingen Friska Viljor trots bortaplan. Vi tvekade en del innan vi valde Real Madrid som en av de fem spikarna, känslan är att det kommer bli jämnare än oddsen säger. Men denna gång avfärdar vi känslan och konstaterar att de miljontals kronor som med gemensamma krafter skjutit oddsen till nuvarande nivåer i CL-finalen knappast har jättefel, Real har ca 60 % segerchans, PUNKT!

Garderingar

Okej, spikarna var inte så anmärkningsvärda och även om det framförallt handlar om att ta sig till 13-rättspotten utan alltför stora risker måste vi skaka av oss motståndare på vägen. Vi gör det via vaskningar av två ettor som får för mycket förtroende av spelarkåren. Ängelholm streckas i över 70 % men de som streckat den ettan har nog bara kollat tabell och inte noterat att oddset på laget har rört sig från öppningsoddset 1,60 ända upp till 2,00 och en segerchans på under 50 %. Rakt ner i papperskorgen och så jobbar vi Onsala-skrällen där! I match 12, Kongsvinger-Bryne väljer vi också att utelämna ettan i toppmötet. Även här tror vi att tabellryttarna och mindre pålästa kommer strecka hårt på vänstersidan. Få har koll på att Bryne har betydligt bättre underliggande siffror än Kongsvinger och att segerchansen för hemmalaget inte här heller ska vara över 50 %. Två fina coinflips med stor uppsida om vi lyckas!

Reduceringar

Nu till det roligaste, för det är extra kul nu när vi får reducera med Reducering 2.0! En ny version av Sveriges bästa reduceringsverktyg! Det finns massvis med nya, smarta, funktioner och designen är upphottad. Via ”Poolarn” går det faktiskt att skapa färdiga kuponger – det enda du behöver göra är att bestämma summa du vill spela för och om du vill ha ett matematiskt eller färgreducerat system samt vilken risknivå du önskar (favorit, normal eller skräll). Minst sagt häftig funktion!

Vårt system reducerar vi dock själva med egen handpåläggning. 1296 rader på ramen ska effektiviseras och det gör vi med en enda reducering! De tre hemmafavoriterna Landskrona, Lund och Rosengård markeras och sedan ställer vi ut villkoret att minst ett och max ett får vinna. I ett nafs har 1296 rader blivit 576 kvarvarande rader och vi har fått en bra balans i systemet. Vårt krav innebär att ytterligare två skrällar krävs men samtidigt sänker vi svårighetsgraden en aning via att kräva en seger av dessa tre. Teckenfördelningen i matcherna stannar kvar på 33-33-33 via detta villkor men reducerar bort rader i båda ändar av systemet.

Vårt system är klart – se spelförslaget på 576 rader här! 

Spela andelssystem med oss i Miljongänget – det kommer byggas läckra system och som sagt – det är en perfekt runda att spela idag! 

Köp en andel av Miljongänget!

Vill du ha ytterligare uppsnack och fler drag? Kika då på veckans avsnitt av STRYKET!