Topptipset måndag med 250.000 kronor extra

Publicerades den 13 februari 2023

Vi inleder veckan på bästa sätt, 250.000 kronor extra i potten på dagens Topptips. Premier League med Merseyside-derby inleder kupongen och sedan droppar vi av om det används någon form av allmän intressebarometer. Visst finns Serie A med Sampdoria-Inter och La Liga med Espanyol-Real Sociedad på kupongen men sen tycker nog gemene man det blir betydligt tråkigare. Vid extra pengar i potten vill vi som vanligt att svenska folket ska tycka det är riktigt tråkigt, lågt intresse med boostade potter ger fin återbetalningsprocent.

Spelförslaget byggs som vanligt via reducering.se. Ett perfekt verktyg att trimma dina byggen och ta ditt poolspelande till en helt ny nivå, detta helt gratis!

Vill du köpa andelar av oss i Miljongänget så finner du dessa inne i vårt ombud hos Svenska Spel.

Spika

Vi kommer parkera bussen i våra spikval, spelförslaget kommer spelas x5 och således bör variansen hållas ner en aning. Det går givetvis att spela helt annorlunda och jaga favoritfall på de hårdast streckade favoriterna och få en hög utdelning på totaloddset. Vi gillar dock att tighta till oss i ramen och höja radinsatsen och sörpla i oss en del av extrapengarna.

Liverpool
Inter

Kupongens två största favoriter singelstreckas, spelvärdet är obefintligt i dessa enskilda tecken men med hjälp av extrapengar, vaskningar och reduceringsverktyget så hoppas vi fåt till ett bygge med positivt spelvärde.

Liverpool måste trycka plattan i mattan för att rädda ansiktet och ev framskjutna placeringar, att singelstrecka ettan med rådande förutsättningar i övrigt på kupongen känns fullt rimligt. Everton kämpar med näbbar och klor för att hålla sig kvar och utgångsplanen är säkerligen att gneta till sig en pinne via lågt stående försvarsspel. Vår känsla är att detta kommer straffa sig ju längre matchen lider, 1 pinne för Pool är inte mycket att hänga i granen.

Inters procent är inte vackra men dem möter ett iskallt Sampdoria. Här ska tre poäng plockas av bara farten.  Det är ruskigt tight om europaplatserna i Serie A så någon insats på halvfart har inte Inter råd med som huserar på andra plats i ligan. Sampdoria har dessutom förtvivlat svårt att göra mål, minst mål framåt i hela ligan med god marginal. Nyper hemmalaget dit en balja på sin höjd ikväll? Det räcker inte isåfall!

Vaska

Med två riktigt defensiva spikval så behöver vi spänna bågen en aning, annars riskerar vi att dela potten med hela svenska folket. Real Sociedad och Barracas plockas bort från ramen och får agera värdeskapande moves utan att för den delen höja svårighetsgraden i bygget alldeles för mycket. Utöver dessa val så kör vi en gubbgardering mellan Racing Santander-Leganes, ett oavgjort resultat med lågt värde är aldrig fel att plocka bort.

Reducering

Röda markeringar placeras ut på Rio Ave, Boavista och Metz för att sedan ställa kravet exakt 1. Med andra ord väljer vi minst 1 och max 1 inne i verktyget. Tre favoriter där det direkt spelvärdet i varje enskilt tecken får stå åt sidan och balansen i bygget premieras.

Färdigt spelförslag för 480 kronor (56% reduceringsgrad)

Stort lycka till!