Topptipset med 250 000 kr extra inleder november!

Publicerades den 1 november 2022

November rivstartar med Topptips som har 250 000 kr extrapengar adderat och en intressant kupong innehållandes sex matcher från Champions League och två matcher från Championship. 

Det är sista omgången i gruppspelet av CL. I vissa grupper väntar stor dramatik medan andra är i stort sett helt avgjorda på förhand. Det kommer därmed vara olika satsningar och prioriteringar i klubbarna. Läge att vara aktiv och hålla koll på startelvor och oddsrörelser ikväll, något vi alltid ser till att göra när systemen ska byggas!

Spelförslag

I vanlig ordning presenterar vi här på förmiddagen ett spelförslag, byggt via reducering.se. Här utgår vi från nuvarande streckprocent och odds men siar även lite kring hur dessa kan röra sig. Framförallt försöker vi dela med oss av tips och trix för att lyckas med sitt reducerade systembygge! 

Vi ringar en spik ytterst snabbt idag. Det är sorgebarnet West Bromwich som återigen får förtroendet. Laget ligger nu alltså sist i Championship. Trots bra grundkapacitet i laget och trots att de faktiskt visat bra underliggande siffror. De vinner ofta sina matcher sett till statistik som expected goals (xG) och det är rejält ologiskt att de är jumbo. Ikväll har de en mycket lämplig uppgift i hemmamatch mot mediokra Blackpool. Oddsmarknaden säger runt 55 % segerchans och streckprocenten från svenska folket är betydligt mycket lägre. Kommer stiga under dagen men ändå högst troligt en bra spik hela vägen fram till spelstopp!

Vidare tar vi ställning och utelämnar Ajax i bortamötet mot Rangers. Skottarna har sista chansen att rädda äran och inte gå till historien som sämsta laget i ett gruppspel någonsin, fem förluster och 1-19 i målskillnad är skämskudde-läge! Möter nu Ajax som har PSV till helgen och som bara behöver undvika storförlust här för att säkra sin tredjeplats i gruppen. 60 % på tvåan lockar inte alls och bra läge att vaska en svag favorit här!

Vi spelar även en halvgardering i Liverpool-Napoli, krysset utelämnas Förväntat målrik match och krysset som streckas rätt högt utelämnas då gärna. 

Reduceringar

Vi arbetar idag aktivt med två reduceringsvillkor.

Grönt villkor: De två större favoriterna Barcelona och Bayern markeras och sedan sätts kravet att exakt ett av lagen ska vinna, det vill säga “minst 1, max 1”. Ett vasst sätt att styra upp bygget på. Det innebär alltså i praktiken att vi “tvingar bort” ytterligare en favorit utöver redan utelämnade Ajax. Samtidigt kräver det att en av dessa större favoriter faktiskt vinner, det hade blivit för svårt att kräva poängtapp av dem båda. 

Rött villkor: Tre kryss markeras och kravet sätts att max ett får gå in. I getingboet med Marseille, Tottenham, Frankfurt och Sporting har alla lagen chansen att gå vidare, känslan säger att det kan bli smått galna matcher ikväll där dramatik i slutminuterna avgör gruppen. Kryssen lockar inte till nuvarande streckprocent, samma sak i Bristol C-Sheffield U. 

Vi har nu komponerat ett framåtlutat spelförslag där majoriteten av raderna krigar för utdelningar på 5000 kr och uppåt.

Spelförslaget kostar 320 kr och ses här!

Miljongänget har dukat upp smörgåsbordet i spelbutiken, det finns något för alla inför kvällens härliga fotbollskväll. Välkommen in och hugg din favorit bland andelarna!