Topptipset med 250 000 kr extrapengar och Champions League

Publicerades den 5 oktober 2022

Redan framme på onsdagen och vecka 40 tuggar på i väldig fart. Härlig fotboll från Champions League igår och ikväll fortsätter världens bästa underhållning! Det skrällde en hel del igår, bland annat fick båda spanska storheterna Barcelona och Atletico Madrid åka hem tomhänta till Spanien med svansen mellan benen. Nya skrällar ikväll på Topptipset? 250 kr extrapengar dessutom är mumma!

Kupongen har några större favoriter i Manchester City, Real Madrid och Juventus. Går det verkligen att fälla någon eller några av dessa? Det bästa svaret så här på förhand får vi hjälp av oddsen. Trippeln med lagen står i ca 1,65 gånger pengarna, vilket omvandlat i sannolikhet motsvarar ca 60 % chans/risk att den sitter. Detta innebär såklart även att det är 40 % chans att någon favorit tappar poäng, inte så illa ändå… Vårt uppdrag blir nu att fundera ut vilket/vilka lag som är bäst att spika respektive gardera.

Dagens TT-förslag byggs som vanligt via reducering.se. Verktyget är marknadens vassaste och har flertalet fina funktioner som tar ditt pool-spelande till en ny nivå. Självklart gratis att använda/skapa konto, testa redan idag! 

Nu tar vi tag i förslaget!

Spika

Vi inleder bygget med att spika Chelsea, Manchester City och Dortmund. City som extrem megafavorit (1,05 på oddset), Chelsea som understreckad bomb i mellanfacket och Dortmund som tufft drag i en match där ”alla andra helgarderar”. Sistnämnda är ett viktigt ställningstagande och vi gillar verkligen Dortmund här mot ett stukat Sevilla. Här skaffar vi försprång! Totalt sett en fin spikkombo som nog inte speciellt många motståndare använder.

Halvgardering

Vi använder idag enbart en enda halvgardering, en defensiv sådan. Real Madrid och Sjaktar känner varandra väl, tredje året på raken de möts i CL-gruppspelet. Sjaktar verkar tokgilla att slå ur underläge mot Real och har ställt till det vid flera tillfällen. Vi nöjer oss med att plocka med krysset då tvåan faktiskt inte är något större fynd. 5-6 % motsvarar faktiskt deras vinstchans och när vi jagar skrällar vi vi ha betalt i form av understreckade tecken!

Resten av matcherna helgarderas och nästa steg blir att trimma bygget med reduceringar.

Reducering

Grönt reduceringsvillkor: Storfavoriterna Real Madrid och Juventus markeras ihop med semistorafavoriten Paris. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna men max två får vinna. Ett perfekt sätt att i detta läge balansera upp systemet, skapa potential men i samma veva sänka svårighetsgraden.

Blått reduceringsvillkor: Hemmalagen Hull & Rotherham i Championship markeras och kravet sätts till att exakt ett av lagen ska vinna sin match. Riktig kraftfull reducering som spetsar till vårt bygge ännu mer.

Vi har nu smalnat av bygget riktigt fint, 52 heta rader återstår och vi spelar dessa med radinsats 10 kr!

Dagens spelförslag (x 10) på Topptipset för 520 kronor

I vårt vassa Svenska Spel-ombud fortsätter vinsterna att rulla in, varmt välkommen att rygga en andel eller två ikväll. Sen njuter vi av härlig fotboll!