Topptipset med extrapengar HELA veckan!

Publicerades den 6 november 2023

Precis som rubriken lyder – Svenska Spel bjussar på 250 000 kr extrapengar på Topptipset varje dag denna vecka, måndag till fredag! Härlig nyhet för intresset och med redan superattraktiva kuponger bör det bli många omsatta miljoner och chans till sköna pengar in på spelkontot.

Lappen som inleder veckan har läckra fighter som IFK Göteborg-AIK och Tottenham-Chelsea och redan imorgon är det Europacupspel då Champions League spelas tisdag-onsdag och därefter de mindre Europeiska cuperna på torsdag. Detta lyser upp novembermörkret på bästa sätt!

För att spetsa till fokuset på Topptipset lite ytterligare kör vi på DBS en kul tävling i vår Facebook-grupp. Enkla regler enligt nedan – ta chansen att vinna snygga & sköna DBS-tröjor samtidigt som du lirar Topptipset!

Tillbaks till kvällens Topptips! Nu ska vi bygga ett starkt spelförslag och analysera kupongen. Det är en knivig kupong, inga storfavoriter alls. Faktiskt bara två lag som står under 2 x pengarna och de lär få många streck på sig ikväll…

Spelförslag

Vi väljer att ta två fräcka spikar som grund för vårt bygge. Både IFK Göteborg och Torino spikas. Lagen är ungefär likvärdiga favoriter i sina respektive matcher, står i odds runt 2,20-2,30 vilket innebär vinstchans kring knappa 45 %. I jämförelse med lagen som står i odds under 2,00 är doick spelvärdet sett till svenska folkets streckprocent betydligt mycket mer attraktivt.  Givetvis kommer denna differens justeras en hel del innan spelstopp ikväll men vi tror att både Blåvitt och Torino kommer stå sig hyfsat bra och vi tror dessutom att båda lagen har fin segerchans ikväll!

Med två tuffa spikar tagna väljer vi en ganska försiktig väg när en halvgardering ska komplettera och göra grundramen klar. Vi tar X2 i den spanska Segunda-matchen mellan Zaragoza-Oviedo. Förväntat målsnålt och ettan blir nog aningen överstreckad här. Övriga icke nämnda matcher helgarderas och det är dags att surfa in på Sveriges bästa reduceringsverktyg, www.reducering.se, och trimma systemet!

Reduceringar

Vi markerar fyra favoriter på lappen, Tottenham, Getafe, Bröndby & Ålesund. Samtliga rätt ”fula” och överstreckade i skrivande stund. Här vill vi inte betala alltför mycket för dessa tecken men samtidigt inte bygga idiottufft med tanke på att vi har tagit två tuffa spikar på ramen redan. Lösningen blir att sätta villkoret att minst 1 men max 2 av de fyra favoriterna ska/får vinna! Det skapar en trevlig balans och säkerställer framförallt att vi städar bort de sämsta betalda raderna genom att kräva två favoritfall, minst.

Vi har skapat ett bygge med rejäl potential, majoriteten av de 336 rader som återstår spelas mot utdelningar över 5000 kr och med chans på femsiffrigt med. Trevligt!

Spelförslaget i sin helhet, 336 kr!

Givetvis är DBS-butiken laddad med fräcka andelssystem till kvällen, Miljongänget & Björnligan står redo att spela in fina vinster till er!

Ha en härlig vecka i Topptipsets tecken! 🍀