Topptipset med extrapengar inleder veckan

Publicerades den 5 februari 2024

Två spännande omgångar av Stryktipset & Europatipset i helgen med relativt höga utdelningar båda dagarna. Vi nosade på 13 rätt på några håll men kunde inte knyta till säcken denna gång… Vi laddar om och sliter vidare oförtrutet med att bygga BRA system och då kommer belöningen snart. Vecka 6 inleder vi med ett trevligt Topptips, en bra kupong som dessutom är kryddad med 250 000 kr extrapengar!

Spelförslag

Med många timmar kvar till spelstopp vet vi av erfarenhet att det kommer röra sig mycket bland streckprocenten. Det tar vi med i beräkningen och ska guida er kära läsare fram till ett spetsigt system som ska slåss om en bra slant på Topptipset. Nyckeln på kupongen blir troligen de två översta matcherna, Man City & Roma streckas som jättefavoriter (båda över 80 %) och vinner båda är det småtrist. Faktum är dock att oddsen skvallrar om att det inte är två givna segrar. Båda lagen står i ca 1,40 och den favoritdubbeln betalar då 2 x pengarna och vi inser omgående att det därmed är 50 % chans att minst en favorit bränner!

Spika!

Vi spikar inte någon av de nämnda storisarna utan ringar istället in Rayo Vallecano som en tilltalande spik. Laget möter Sevilla hemma. Ett Sevilla som verkligen har det tufft i år och i högsta grad får kämpa för sitt liv i La Liga. Rayo gör ingen strålande säsong heller men när vi får ett pris kring 40 % lockar ettan riktigt mycket. Det blir förmodligen målsnålt och en tuff kamp, ska vi säga 1-0?

Garderingar

Vi målar på brett, bland annat helgarderas både City & Roma. De tecken vi skär bort på ramen är krysset i portugisiska fighten Casa Pia-Boavista samt tvåan i match 8. Dessa båda tecken korrelerar ganska väl mellan sannolikhet och streckprocent, och när det handlar om relativt höga odds är det mindre lockande att betala för dessa. Vi tar bort dem!

Reducering

Vi surfar in på www.reducering.se för att använda det oslagbara verktyget, en poolspelares bästa vän!

Röd färgreducering: Vi markerar Man City & Roma och ställer kravet att exakt ett av lagen ska/får vinna sin respektive match. Ett perfekt sätt att balansera upp vår kupong. Vi städar därmed bort de rader som har favoritsegrar för båda lagen, vilket troligen betalar lågt. Vi stänger även dörren för att båda lagen ska tappa poäng, kanske känns trist men faktum är att chansen är relativt låg och att betala för rader med höga totalodds (10 000+) på Topptipset är sällan klokt.

Systemet är klart, 972 rader på ramen blev 432 i ett nafs och med tilltalande utdelningsprognos!

Se spelförslaget här!

Som vanligt har Miljongänget med flera spellägare dukat upp ett smörgåsbord i DBS-butiken. Välkommen in och fynda bland godbitarna!

Köp en andel i DBS-butiken