Topptipset med extrapengar och Allsvenskan!

Publicerades den 3 april 2023

Häftig poolspelshelg bakom oss! Det blev höga utdelningar både på Stryktipset och Europatipset. Irriterande nog summerar vi massvis med tolvor för Miljongänget. Närmast igår var Miljongängets Stora R-system som hade 13 rätt och över 2 miljoner på kroken långt in i andra halvlek i slutmatcherna. Tyvärr svek PSG (vi behövde krysset) och förlorade mot Lyon. Vi får nöja oss med välbetalda tolvor och stor portion spänning i helgen.

Innan vi kastar oss över dagens boostade Topptips vill vi nämna att fantastiska reduceringsverktyget reducering.se stod för tre av de sex trettonrättare i landet på Europatipset, totalt över 3,5 miljoner kronor inspelat där! Systemläggare på de vinnande systemen var Daniel ”Striker Domeij och Oskar Block (2 st 13 rätt). Grattis!

Dagens Topptipskupong

Alltså 250 000 kr extra i potten och en härlig måndagslapp. Visst Everon-Tottenham är en läcker match överst på lappen. Men visst tusan kittlar det extra mycket att ha den svenska bollen igång?! Intressant helg där bland annat Halmstad och Värnamo stod för skrällar och publikmässigt var det succé och magisk stämning på många håll. Ikväll har vi två allsvenska matcher och två kamper från Superettan på lappen. De matcherna och även resterande fyra matcher på kupongen ser tuffa ut, det finns ingen större favorit på lappen. Tungan rätt i mun när vi ska ratta oss fram till 8 rätt!

Spelförslag

En intressant kupong alltså, inget lag under 1,90 i odds och därmed inga ”givna” favoriter att bygga runt. Det går att välja olika strategier idag, exempelvis att spela riktigt tufft och gå hårt på spelvärdet och hoppas på många skrällar och riktigt hög utdelning. Vi väljer dock en lite mildare väg här, siktar på utdelningar mellan 2000 – 10 000 kr!

Spikar

Vi ger Tottenham och Örgryte förtroendet som spikar ikväll. Tottenham ligger streckmässigt helt okej, strax under 50 %. Laget är kapacitetsmässigt många klasser bättre än Everton. Dock givetvis en tuff bortamatch mot ett vilt kämpande Everton, men spiken gillas i detta läge! Örgryte-AFC Eskilstuna alltså en premiärmatch från Superettan. Göteborgarna bör ha goda chanser att inleda med en seger. Streckprocenten är möjligen en aning hög men i jämförelse med andra favoriter på lappen är den betydligt bättre.

Garderingar och reduceringar

En halvgardering används och det blir en defensiv sådan. Krysset i Elfsborg-Häcken vaskas. Det förväntas en målrik tillställning och kryssrisken är därmed låg (krysset står i över 4 ggr pengarna). Resterande fem matcher helgarderas.

Röd färgreducering: Här markeras de fem streckmässiga favoriterna Mjällby, Örebro, Sassuolo, Valencia och Århus. Krav sätts sedan att minst en men max två av dessa ska/får vinna. Vi skapar en mycket trevlig balans i systemet via detta villkor. Det är säkerställt att minst tre favorittapp sker om vi ska nå 8 rätt och vi tål även upp till fyra skrällar.

Systemet blir spetsigt och spelas nästan uteslutande mot utdelningar i det intervall vi önskade, skräputdelningar under 500 kr är effektivt utraderat!

Spelförslag för 320 kr här (34 % reduceringsgrad)

Välkomna att spela och vinna med oss, vår butik är fylld med olika typer av Topptipssystem till kvällen, allt från 10 kr till 2000 kr per andel. Ha en fin vecka!

Skrällen
  • Rayo Vallecano X2
team-skrallen
Spiken
  • Tottenham
team-spiken
Draget
  • Jönköping
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!