Topptipset med klurig kupong och extrapengar!

Publicerades den 1 september 2023

Augusti vänder blad till september och hösten är på intåg. Men vi hoppas att hålla värmen via fina soliga dagar och vinster på poolspelen, bra plan väl!? Svenska Spel inleder månaden på bästa sätt med 250 000 kr extrapengar på Topptipset idag och sedan har vi 13 miljoner jackpot på ett mäktigt Stryktips imorgon. Mumma!

Kvällens Topptips är en riktigt intressant historia. Bra klass på fotbollen och en kul textur på kupongen som utmanar spelläggaren. Eller vad sägs om Roma-Milan, Luton-West Ham & Nantes-Marseille som topp 3? Vi har även en del svensk boll, från Damallsvenskan och Superettan. Vi hittar bland annat kupongens största favorit i Hammarby dam som står i 1,25-1,30 borta mot Växjö. Spika eller fälla?

Spelförslag

Dagens tidiga spelförslag kommer att mynna ut i först en matematisk ram på 486 rader. Det kan man rygga via en andel i ”DBS Spelförslag” i butiken, kostar 90 kr. Därefter kommer vi jobba vidare med systemet inne på reducering.se – vi vill effektivisera bygget en del, städa bort ett gäng mindre tilltalande enkelrader i systemramen helt enkelt!

De två spikar vi väljer att bygga dagens spelförslag kring är dels största favoriten Hammarby Dam. De hade en stark trend inför VM-uppehållet och känslan är att de kommer göra en bra höst och verkligen utmana i toppen. Växjö är ett mer begränsat lag som nog är nöjda om de undviker kontakt med bottenlagen. Hammarby vann mötet i Stockholm med 6-1 och även om det kanske inte blir samma siffror här känns favoriten trygg.

Vi gillar att komplettera den defensiva spiken med en tuffare variant. Blicken faller på Villarreal borta mot Cadiz. Tung torsk för de gula ubåtarna senast mot Barcelona i en svängig match (3-4) men kapacitet finns. Cadiz inlett säsongen helt okej men är i grunden ett nummer mindre. Än så länge håller svenska folket igen i strecken, 45 % i skrivande stund är riktigt fint – det hugger vi!

För att få ytterligare höjd i bygget tar vi en offensiv halvgardering med oss på ramen. I den andra damallsvenska matchen har bortalaget Häcken fått lite för mycket förtroende. 1X på Linköping är ett fint drag till dessa streckprocent. En ren seriefinal där vi tror att små marginaler kommer att avgöra, vi jobbar hemmalaget!

Reduceringar

Vi kommer att arbeta med två olika färgreduceringar. Båda med syfte att städa bort svaga rader som inte ger många kronor tillbaka och styra systemet mot tecken vi gillar.

Röd färgreducering: Här tar vi sikte på de båda överstreckade favoriterna West Ham och Marseille. Krav sätts att max ett av lagen får vinna. West Ham har sett fina ut men samtidigt varit mer effektiva än normalt, får de lite stopp i maskineriet kan ett hungrigt Luton störa ikväll. Nantes har haft ett tufft spelschema i början men tog en pinne senast mot Monaco i en häftig 3-3-match. Upprepar bedriften ikväll?

Grön färgreducering: Vi tar sikte på tre lag vi gillar till nuvarande låga streckprocent. Roma, Linköping & Örgryte markeras och krav sätts att minst ett av lagen ska vinna.

Systemet är klart och vi har 336 heta rader som slåss om utdelningar i spannet 1000 – 20 000 kr. Du kan enkelt rygga systemet via den röda ”lämna in-knappen” längst ned till höger. Lycka till!

Spelförslaget i sin helhet, 336 kr! 

Varmt välkomna att jaga åttor med oss i Miljongänget, butiken är laddad med massa roliga systemalternativ!

Skrällen
  • Linköping 1X
team-skrallen
Spiken
  • Villarreal
team-spiken
Draget
  • Max en av West Ham/Marseille
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!