Topptipset med ovanliga 500 000 kr extra!

Publicerades den 1 april 2024

Nej, det är inget aprilskämt! Svenska Spel skjuter faktiskt in hela 500 000 kr till potten på dagens Topptips! Riktigt trevligt och extra bra när Toppet drar igång redan klockan 13:59. Då kommer det inte hinna ackumuleras så hög omsättning och som ni säkert vet vid det här laget, med extrapengar i potten ser vi gärna låg omsättning!

I fredags (när det senast var extradeg på Topptipset) kom vi väldigt rätt på det och spelade in över 100 000 kr. Givetvis är planen att återupprepa succén! Kupongen är tuff rent texturmässigt så goda förutsättningar finns för att åttan ska betala bra!

Fyra matcher från Allsvenskan, en från Superettan, två från Championship samt en avslutande Serie A-match är det vi bjuds på. Inte mycket att klaga på där inte….Låt oss bygga!

Spelförslag

Vi ringar in en ensam spik på detta förslag och det är Sirius som får förtroendet. Laget spurtade mycket fint i höstas, var faktiskt bäst i Allsvenskan sett till 10 avslutande omgångarna (7 segrar). Motståndarna Halmstad hade en säsong som var mer tvärtom, bra start med droppade stadigt och till slut bara tre poäng tillgodo för det nya kontraktet. Båda lagen ser truppmässigt ut ungefär som förra året och en inte alltför vågad gissning är att Sirius hittas i nedre mittenskiktet och att HBK slåss för nytt kontrakt. Ettan till ca 50 % känns som en bra byggsten på dagens Topptips!

Vidare väljer vi att göra ett smått offensivt drag i den häftiga toppmatchen i Championship. Ipswich är för tillfället i ledningen av tabellen, helt otroligt bra gjort. De tre storlagen Leeds, Leicester och Southampton jagar hack i häl. Idag ställs Tractor Boys mot just Southampton och då väljer vi att steka den smått överstreckade ettan. Saints är riktigt bra och allt talar för en jämn match här, då åker 44 % på Ipswich ner i papperskorgen.

Slutligen tar vi ett standarddrag i match 8, Sassuolo-Udinese. Krysset streckas på 34 % och även om matchen troligen blir jämn är chansen stor att det blir en segrare, överstreckade kryss går ALLTID bra att vaska, punkt!

Ramen är klar, 972 rader som spretar lite åt olika håll. Både skräprader som bara ger nån hundring tillbaka och även tokiga radkomber som kan ge 50 000 kr+. Vi ska effektivisera bygget i ett nafs!

Reducering

En enda färgreducering kommer göra jobbet idag.

Grön färgreducering: De två stora favoriterna Elfsborg (vs Värnamo) och AIK (vs Västerås) markeras och vi sätter kravet att exakt ett av lagen ska/får vinna! Smack! Där stödade vi bort både de rader med sämst förutsättningar (när båda favvarna vinner) och dels tar vi bort de galet svåra komberna som sällan sitter i och med att vi kräver seger för en favve.

Nu är systemet nere på 432 rader och det är mycket trevligt balanserat. Totalodds på ca 1000-9000 ggr degen och utdelningsprognos som ger oss möjliga vinster mellan 2000-10 000 kr+. Gott så!

Spelförslaget i sin helhet, 432 kr! Kika och rygga med ett klick (Lämna in-knappen)!

DBS-butiken är laddad med allt från fräcka X10-system till system med stora systemramar som tål massvis med skrällar. Välkommen in i butiken! 

Köp en andel av Miljongänget!