Topptipset med storlag och extrapengar!

Publicerades den 25 januari 2023

Det var ett spännande Europatips igår… Vi fightades länge om 13 rätt till bra pengar men stannade till slut på ett gäng tolvor. Bland annat hade två R-system alla rätt på ramen men reduceringen studsade inte vår väg denna gång. Grattis till de sex vinnarsystemen i landet som stod pall hela vägen!

Ikväll bjuder Svenska Spel på 250 000 kr extra på Topptipset, trevlig värdehöjare såklart! Kupongen är tilltalande, dels ett gäng fina matcher rent sportsligt och även den spelmässiga texturen på lappen ser bra ut. Manchester United, Barcelona och Bayer Leverkusen är storlag som agerar favoriter på kupongen ikväll, men inget av dem är några självklara vinnare. De är exempelvis betydligt bräckligare favoriter än Bayern München igår, som bekant tappade poäng – ja till och med var nära att förlora!

Spelförslag

Dagens spelförslag kommer att arbeta med en stor ram, faktiskt en helt spikfri sådan. Därefter kommer vi reducera ner denna ram ganska kraftigt och styra mot utdelningsintervall vi tror är passande för just denna runda. Som vanligt använder vi verktyget på reducering.se – det bästa på marknaden!

Barcelona och Utrecht är två av de större favoriterna på kupongen, båda streckas hyfsat tilltalande så här på morgonen/förmiddagen. Vi garderar Barcelona med X och Utrecht kompletteras med det fräcka bortastrecket på Excelsior. Därefter är det dags för reduceringsvillkor nr 1 att få tala!

Grönt reduceringsvillkor: Barca och Utrecht markeras och vi sätter kravet att minst ett av lagen ska vinna.

I detta läge är fortfarande vårt system rejält spretigt, oddsprognosen visar rader från 200 till 45 000 till totalodds. Här behöver vi agera! Vi ska börja med att städa bort lite dåliga rader i bottenskiktet.

Rött reduceringsvillkor: De två andra större favoriterna på kupongen, Manchester United och Bayer Leverkusen markeras. Båda är helgarderade på ramen och här ställer vi kravet att exakt ett av lagen ska/får vinna. Överstreckade i nuläget och vi vill inte betala för dessa två favoritsegrar i komb men vi vill samtidigt inte bygga alltför svårt system utan tar medelvägen där en av dessa favs faktiskt ska vinna.

Såå…golvet är höjt en bit, lägsta oddskomb är nu en bit över 500 i vart fall. Nu ska vi trimma vidare och tighta till oddsintervallet än mer.

Blått reduceringsvillkor: Här tar vi sikte på tre värdetecken och sätter krav att minst ett ska sitta. Osasuna, Freiburg och Werder Bremen markeras och minst ett av dessa lag jobbas in!

Nu har vi snyggat till oddsintervallet till att ligga mellan 500 – 12 000 och mest tyngd på 2000-6000. Utdelningsprognosen ser fin ut den med och vi har chans att plocka hem femsiffriga utdelningar, utan tvekan!

Spelförslaget för 240 kr här (reduceringsgrad 72 %)

Ett spänstigt spelförslag som kan ryggas rakt av, bara klicka dig in via länken och välj sedan ”lämna in-knappen” längst ned till höger för att slussas vidare till Svenska Spel!

Vill du hellre rygga ett av Miljongängets andelssystem till Topptipset, som byggs i nära anslutning till spelstopp – ja, surfa in till vårt spelombud då! Bordet är dukat…

Ha en härlig onsdag!

 

Skrällen
  • Werder Bremen
team-skrallen
Spiken
  • Barcelona ELLER Utrecht
team-spiken
Draget
  • Osasuna
team-draget
Köp en andel av Miljongänget!