Topptipset rivstartar veckan med extrapengar

Publicerades den 22 augusti 2022

Ett stentufft Europatips igår där ingen löste 13 rätt. Vi fick på våra system nöja oss med femsiffriga utbetalningar på 11 rätt, där det dessutom missades halvgarderingar. Surt sa räven, men dock en 13-rätts pott som skickas vidare till torsdag denna vecka. Systemen för den Jackpotten är redan öppnade i ombudet.

Vecka 34, för er som inte har koll på det – rivstartar idag med 250.000 extra i Topptipspotten.

Här ska vi såklart försöka skapa oss fina slaglägen mot motståndarna ute i stugorna. En knepig kupong där folket verkligen tvingas utmana sig själv när 1-X-2 tecknen ska plitas ner.

Spikar

Kupongen inbjuder verkligen till att hitta vettiga spikar streckmässigt. Däremot ska det bli intressant att se huruvida kupongens största favorit fortsatt kommer streckas stenhårt. Hammarby streckas nu på förmiddagen över 90% mot Degerfors och här ska det bli skoj att se hur hjärnorna fungerar ute i landet. Naturligtvis kanonchans att vinna och på ett multiraderssystem är spiken såklart aktuell att använda trots överstreckning. Vi tycker ändå att du ska fundera ett varv extra om strecken håller i sig. Variansen är såklart låg men det finns som sagt, det finns finare spikar rent värdemässigt.

Istället vill vi lyfta fram Liverpool som spik i hatmötet mot Manchester United på Old Trafford. Två lag som inte är nöjda med sina inledningar. Liverpool får nu dock en gratischans att ta igen två av de fyra poäng man tappat mot City. Vi tror chansen är vettig att lyckas med detta trots bortaplan. Att laget bara streckas på 55% är såklart argument nog enligt oss. Vinstchansen bör vara högre!

Vi väljer även att spika Kalmar FF hemma mot Göteborg. IFK ser visserligen bra ut och är faktiskt smygande med i toppen i serien. Torsken sist var dock tuff mot Bajen och är det möjligtvis nu det kommer en dipp? Kalmar borta är ingen lek och så länge KFf håller sig under 40% tycker vi att det är en användbar spik.

Halvgarderingar/reduceringar

Vi har markerat tecken på de flesta av favoriterna på kupongen och blir det favoriter rätt igenom kommer det vara kaffepengar på 8 rätt. Vi måste således göra ett aktivt val för att inte slänga bort för  många av raderna. En vettig vask ikväll är Elche hemma mot Almeria. Streckas visserligen runt korrekt men då är det  heller inte fel att välja andra sidan (X2 Almeria), som i samma andetag också är relativt korrekt.

Bajen har som sagt hög vinstchans. Juventus och Häcken är lag som streckas på extremt många kuponger idag. Häcken dessutom rätt fin streckmässigt. Någon av dessa behöver dock fällas, annars kommer utdelningen i kombination med våra spikar på Pool och KFF göra raderna extremt underbetalda.

Reduceringskravet blir minst 1 max 2 av nämnda lag.

Vi lägger dessutom till ett ytterligare krav där Odense markeras ihop med halvan på Getafe-sidan. Två tecken vi gillar idag och som vi önskar att vikta vårt system lite extra mot. Särskilt Odense är ett fint drag och som ser mycket intressant ut trots tabelljumbo i danska ligan. Bara 1 poäng inledningsvis men idag hoppas vi det mångdubblas.

Reducerat systemförslag på 252 rader byggt hos reducering.se och ses nedan

Spelförslag

Skrällen
  • Almeria
team-skrallen
Spiken
  • Liverpool
team-spiken
Draget
  • Odense
team-draget