Topptipset rivstartar veckan!

Publicerades den 26 februari 2024

Vilken vecka vi har framför oss! Imorgon är det stor rullpott på vår favoritgren Hockeybomben, på lördag är det 13 mille jackpot på Stryket och redan ikväll ser vi ett Topptips med 250 000 glada extrakronor i potten… Inte läge att ligga på latsidan utan här ska jobbet göras och smarta system byggas, förhoppningsvis ger det bra utdelning!

Kvällens Topptips inleds med tre svenska matcher, visst är det härligt att den svenska fotbollen är igång? Svenska Cupen på agendan nu men Allsvenskan är inte långt borta heller, vi går mot ljusare tider helt klart. Utöver de svenska matcherna är det Premier League, La Liga, Serie A samt en portugisisk match på en totalt sett superkul lapp. Dags att sila snacket och börja bygga!

Spelförslag

Det är flera relativt stora favoriter på kupongen. Redan i de tre svenska matcherna ser vi tre på förhand troliga vinnare. Men det har redan skrällt en hel del i cupen och vi tror inte att alla tre favvarna löser promenadsegrar ikväll heller. Även Girona är favorit modell större, men frågan är om de verkligen klarar av att hitta tillbaka till vinnarspåret efter två raka torsk (dock mot tufft motstånd)?

Vi inleder med att spika av Hammarby. Kupongen största favorit men vi tror inte tecknet blir särskilt överspelat ikväll, snarare att det landar in som korrekt streckat och det är ju ypperligt att få spika en korrekt streckad 1,20-taggare!

På vår grundram väljer vi sedan att kapa två tecken ytterligare via att köra halvgarderingarna 1X i Fiorentina-Lazio samt 12 i Boavista-Braga. De tecken vi utelämnar är båda kalla sett till förhållandet mellan sannolikhet att gå in vs priset (svenska folkets streck). Lazio vann turligt borta mot Torino senast men vi tror att tanken är tom nu och att de får stora problem mot Viola ikväll.

Reduceringar

Äntligen, det roligaste moment vid systemskapandet är här! Att få snickra med Sveriges bästa reduceringsverktyg, www.reducering.se! Vi kommer idag att använda oss av två färgreduceringar. Syftet är, som det oftast faktiskt är, att ta bort rader i båda ändar. Vi vill inte betala för rader som knappt ger insatsen åter och vi vill inte heller spela orimligt svåra radkombinationer som ytterst sällan går in och om de trots allt går in ändå riskerar att bli underbetalda.

Blå färgreducering: Här är det Fiorentina & Braga som får lite extra kärlek. Krav sätts att minst ett av lagen ska vinna. Två riktigt fina tecken i skrivande stund.

Röd färgreducering: Nu måste vi ta sats och försöka bli av med några favoriter. Vi markerar Häcken, Brommapojkarna, Roma och Girona. Sedan sätter vi kravet att minst en ska vinna men max två får vinna. Det säkerställer minst två skrällar, alltså att två av de fyra nämnda lagen inte vinner sin respektive match. Den som vill vara riktigt fräck kan spela ett exakt-villkor här, att exakt ett av lagen får/ska vinna. De spetsar systemet ännu mer men vi vill hålla risken balanserad och öppnar upp för två favoritsegrar.

Nu har vi byggt ett system där 80 % av raderna är ställda mot utdelningar över 2000 kr och ganska många har chans på utdelningar även över 10 000 kr. En trevlig balans som bör ge oss en intressant kväll!

Spelförslaget för 504 kr hittas här!

Stressig måndag? Tidigt spelstopp dessutom. Ta genvägen och hugg en andel eller två av Miljongänget! Leverans av smarta system utlovas och du hittar butiken här.

Nu gör vi vecka 9 till en supervecka! 

Köp en andel av Miljongänget!