VM-bomb och 300.000 kronor extra!

Publicerades den 2 december 2022

En träff på gårdagens Hockeybomb då Miljongängets Big Bang träffade trean och inkasserade drygt 77.000 kronor. Dynamiten föll snöpligt i absolut sista sekund när Timrå spikade in 5an 19.59. Nya tag idag och Svenska Spel puttar återigen in pengar i en av kvällens bomber. 300.000 extra finns i potten när VM-matcherna Kamerun-Brasilien, Serbien-Schweiz och Nederländerna-USA ska avgöras.

Med tre matcher på Fotbollsbomben så finns det givetvis ett par olika vägar att vandra. Höja radinsatsen och sikta in sig på några få värdetecken och sedan ta sig i mål eller spela x1 och istället jaga rejäla rensare. Det finns egentligen inget rätt eller fel, värdet kommer med stor sannolikhet vara bra oavsett vilken taktik du väljer om balansen i ditt bygge är fint.

Här i inlägget kommer vi köra x1 och således behöver vi använda oss av en lite fräckare ram/reduceringar. Som vanligt använder vi oss av marknadens vassaste reduceringsverktyg (gratis att använda) för att forma vårt system precis så som vi vill ha det.

Kamerun (0)-Brasilien (3,4,5)

Kamerun måste gå för tre poäng annars är äventyret över men frågan är om de verkligen kan få hål på ett defensivt Brasilien, vi är ytterst tveksamma och spikar nollan vilket ger oss möjlighet att gardera brett på andra håll.  Går vi dessutom in på enskilda värden i specifika tecken så är nollan på afrikanerna riktigt attraktiv. Brasilien väntas rotera men jösses vilka lirare som kommer in, ersättarna kommer definitivt vilja visa sig från sin bästa sida och sätta plattan i mattan. Vi ser goda möjligheter att brassarna får in ett gäng bollar mot ett Kamerun som måste trycka på offensivt tids nog. När/om Brasilien sätter 1,2-0 så kommer nog 3an och förhoppningsvis ännu fler av bara farten. Vi klickar in 3,4,5 på Brasilien och hoppas på överkörning!

Serbien (0,1,2,3)-Schweiz (0,1,2,3)

Spännande möte minst sagt! För serberna är det bara tre poäng som gäller efter sin rejäla härdsmälta mot Kamerun (3-3). En tvåmålsledning rinner ut i sanden efter ett par individuella misstag i den matchen och Serbien är givetvis oerhört frustrerade över detta. Lyckas de ladda om mentalt och plocka en trea mot solida Schweiz? Ytterst oviss match och vi väljer att måla brett på båda lagen och känner oss ganska trygga med att stoppa med 3an på bägge sidor.

Nederländerna (0,1,2,3)-USA (0,1,2,3)

Slutspelet drar igång, Nederländerna imponerar inte sett till förväntningar medans USA gör det motsatta enligt många. Här parkerar vi bussen och precis som i föregående match så väljer vi 0,1,2,3 på bägge lagen. Utslagsmatcher innebär allt som oftast ganska tillknäppta historier vilket även total-linan på oddset vittnar om. Här lägger vi även till faktorn att den generösa tilläggstiden helt plötsligt  minskat, ett gäng minuter mindre per match har givetvis stor inverkan på målsnitten över tid. Att något av lagen når 3 mål känns inte troligt men värda att betala för då vi behöver spänst i bygget.

Reducering

Ramen ovan har potential men vi betalar för ett gäng skräprader. Dessa kan och bör vi städa bort med hjälp av reducering.se. Gröna utgångar sätts på Brasilien (4,5), Schweiz (3), Nederländerna (0) och USA (3) med kravet att minst 2 ska sitta.

Färdigt spelförslag för 336 kronor (56% reduceringsgrad)

Miljongängets andelar till rundan finner du HÄR.

Lycka till!