VM inleds med vind i ryggen

Publicerades den 20 november 2022

Vilken trevlig lördag det blev för många av andelsköparna på Stryktipset. Fyra system hittade 13 rätt och det var extra roligt att det var system i olika typer av prisklasser. Stora Jackpot fortsätter sin fina form och systemet har nu spelat in fina sjusiffriga summor totalt sista månaderna. Utöver det hade Stryktips-Laxen, 195:an och Guldtian alla 13 matcher rätt igår. Guldtian såklart extra roligt och sätter fingret på charmen med spel. Grattis till er alla!

Idag söndag inleds VM. Denna omdiskuterade turnering som nu tillslut ska avgöras. Hur intresset kommer att bli? Svårt att säga. Det är ju ingen riktig ”VM-känsla” som infunnit sig inombords. Om det beror på att vi är mitt i vintern eller att det spelas i Qatar är svårt att säga, mest troligt en kombination. Helt klart är dock att det sportsliga ändå ska bli enormt kul. Att se många av världens bästa fotbollsspelare göra upp är alltid en fröjd för ögat.  För oss som uppskattar spel i olika former kommer det dessutom vara en mycket häftig månad. Många matcher varje dag och Svenska Spel kommer troligen att göra sitt för att höja intresset för just spelet. Även övriga spelbolag kör kampanjer av olika slag och den som vill hämta hem bonusar gör klokt i att titta runt. Här på sidan har vi bonusguide.

De inleder på bästa sätt. Visserligen brukar vi som idag söndag ha ett Europatips, men detta är framflyttat till imorgon måndag. Och då under namnet VM-tipset. Svenska Spel har dessutom adderat extra pengar i potten och utlovar 5 miljoner i 13-rättspotten! Såja!

Våra andelsspel för spelformen finns ute i vårt ombud där vi bland annat har tre olika special VM-tips, i tre olika prisklasser.

Miljongängets Stora VM-tips – 2337 kr 

Miljongängets Mittfält – 119kr

Miljongängets VM-elva – 11kr 

Idag söndag får vi istället en smygstart med ett Topptips, bestående av en VM-match – premiärmatchen mellan Qatar – Ecuador. Utöver detta en mixad kupong där det gäller att ha tungan rätt i mun.

Vi sammanfattar detta inlägg med att ge ett kort reducerat spelförslag via reducering.se – Sveriges vassaste reduceringsverktyg.

Spikförslag

I det damallsvenska kvalet mellan Uppsala och Brommapojkarna ser seger för BP ut att vara ett fint spikalternativ. Streckas i nuläget under 50% och vinstchansen ligger nog runt 50%. På en i övrigt svår kupong kan detta vara en fin väg att gå.

Reduceringar

Vi väljer att inte utelämna ett endaste tecken i vår systemram förutom vår ”spikmatch”. Alltså 7 helgarderade matcher. Denna systemram kostar 2187kr att lämna in matematisk. Vi ska dock visa att med hårda krav kan vi spela detta system till rimlig kostnad.

Detta gör vi med tre olika reduceringskrav:

Grönt krav: De tre tyngst streckade lagen på kupongen markeras. Kravet blir att minst 1, men max 2 av dessa får vinna.

Gult krav: Tre i våra ögon rätt fula tecken markeras och kravet blir att max 1 av dessa får sitta.

Blått krav: Här vill vi jobba in skrällar och i de flesta fall väldigt fina värdetecken. 5 tecken markeras där alla tecken är streckade under 20%. Vi sätter ett smalt men rimligt, utifrån vår önskan att placera våra rader, krav. Minst 2, men max 3 blåa tecken ska sitta. Två för att få upp fint värde, men max 3 för att inte göra det allt för svårt.

Totalt kostar nu detta systemet 558 kr att lämna in. Nedreducerat med 74% där majoriteten av de inlämnade raderna viktas i utdelningsspannet över 10.000kr.

Du ser systemet i sin helhet här

 

 

Skrällen
  • UD Ibiza
  • Montenegro
team-skrallen
Spiken
  • Brommapojkarna
team-spiken