13 mille jackpot på ett annorlunda Stryktips!

Publicerades den 4 maj 2024

 13 miljoner kronor i jackpot på Stryktipset! Det är något alldeles med dessa dagar, förväntningarna är skyhöga och man lägger ned lite extra energi på sina systembyggen. Idag har vi dessutom förhoppningar om att folket kanske väljer att rata Stryktipset vilket ger bättre värde till oss som är på spelplanen!

Graderna tickar sakteliga uppåt och vi närmar oss säsongsavslut i de flesta storligorna ute i Europa. Det är bland annat avslutningsrundan i Championship – klockan 13.30 spelas tolv matcher samtidigt när tabellen ska avgöras. För oss som spelar Stryktipset innebär det att Championship saknas på Stryktipset – då Svenska Spel som vanligt är orubbliga när det kommer till det klassiska spelstoppet 16.00.

Därför har de fått bredda synfältet rejält runt om i Europa.  Idag är det en 13rätters från sju olika länder – där Premier League står för 4 av 13. Rent historiskt brukar dessa typer av omgångar väljas bort i högre grad – vilket vi så klart är tacksamma för. När det är jackpot vill man ha så få motståndare som möjligt – då ökar återbetalningen och så även spelvärdet!

13 miljoner jackpot på Stryktipset - köp en andel

Spelförslag Stryktipset

Ett tidigt spelförslag ska såklart byggas – till vår hjälp har vi som vanligt vassa reducering.se. Med en grundram på 1296 rader (4-5-4) och några färgreduceringar ska vi se till att bygga ett systembygge med fokus på spelvärde, balans och en långsiktig lönsamhet!

Manchester City (88%) är dagens stora favorit, med odds på 1,09 hemma mot Wolverhampton. Manchester City är i förarsätet i Premier League medan Wolves bara har placeringsmatcher kvar att spela. Något annat än en hemmaseger vore förvånande och vi inleder bygget med att plocka City – det kommer att finnas gott om utrymme att jaga skräll på annat håll!

Vi fortsätter att ha blicken på Premier League och fyller ut med ytterligare två spikar – Brentford (51%) och Nottingham (57%). Brentford tar emot ett formsvagt Fulham och 51% är ett lockande streckvärde på en tydlig favorit – sällan en dålig väg att ta. Nottingham streckas förvånansvärt nog helt korrekt i skrivande stund borta mot usla Sheffield United. Man hade bra tendenser mot senast mot City och är i desperat behov av poäng, till skillnad från Sheffield United som har åkt ut sedan länge. 

Mer söderut på kupongen hittar vi Rennes (44%) och Brann (63%) – som blir de avslutande spikarna i bygget. Under förmiddagen kan vi konstatera att det finns flera spelvärda favoriter på kupongen, samtliga våra fem spikar är inom ramen för vad vi kan leva med och vi har inte behövt plocka in någon åsnespik alls. Det ger oss väldigt stark grund att stå på när garderingarna ska ut!

Garderingar 

En tydlig tendens när vi folk spelar Stryktipset är att de sparar spikarna till de sena matcherna – det ser vi tydligt när både Atlético Madrid (52%) och Brest (70%) har blivit rejält överspelade när de första 6 mkr är omsatta. Det är något vi vill nyttja, vi tar bort Atlético Madrid helt och hållet, Mallorca är svårslagna och 52% är inte ett motiverat värde. Brest har hela 70%, vi väljer dock att måla fulla penseldrag och istället vikta bort från Brest på reduceringarna lite längre ned.

I Allsvenskan spelas ett intressant möte mellan Sirius-Häcken. Trots Häckens starka insatser i Allsvenskan senaste åren så är det Sirius som är marginell favorit i mötet. Det har inte Svenska folket tagit till sig – 45% är brutalt högt på Häcken. Vi kastar de gulsvarta under bussen och spelar 1x på Sirius.

Köln måste vinna mot Freiburg – ett oavgjort resultat innebär ett respass ned i andradivisionen. Vi räknar med ett extrem offensiv vid oavgjort och väljer därför en klassisk hårdrocksnäve (1-2).

Nu är ramen satt – anpassad efter dagens förutsättningar. Inte tokoffensivt på något sätt men vi fångar upp dirverse skrällar som skapar hög potential i bygget. Avslutningsvis ska vi in och pilla i detaljerna med hjälp av det smarta reduceringsverktyget:

Reduceringar

Röd färgreducering – vi vill fälla en överstreckad favorit. Lazio och Brest ringas in – max 1 (helst ingen) får vinna!

Gul färgreducering – Petersbrough, Sirius och Girona har samtliga bra streckvärde – vi behöver minst en seger från dessa lag.

Spelförslag för 960 kr (26% reduceringsgrad)

Bygget är färdigt. Vi har kapat bort en fjärdedel av grundramen genom att säkerhetsställa minst en skräll och minst ett fint värdetecken. Det borde räcka långt en omgång som denna!

Skrällen
  • Mallorca
team-skrallen
Spiken
  • Brann
team-spiken
Draget
  • Rennes
team-draget
Köp en andel till Stryktipset

Missa inte veckans avsnitt av podden Stryket där vi går igenom veckans alla matcher på kuponngen!