Mot andra raka nian på Big 9!

Publicerades den 1 mars 2024

I lördags blev det 9 rätt på Big 9! Systemet Miljongängets Stora Jackpot plockade  ner nian hyfsat bekvämt. Lite svettigt var det i sista matchen men Almeria krigade starkt till sig oavgjort mot Atletico (vi hade vaskat ”2+Ö” där) och vinsten landade på drygt 84 000 kr! Bild på systemet enligt nedan. Även bra nettoplus på Miljongängets Stabila där endast Brighton-ettan fattades. Kul med en träff och stärkta av framgången krigar vi oförtrutet vidare mot nästa fullträff….

Full fart för övrigt i vårt ganska nystartade ATG-ombud. I veckan kunde vi glädjande hälsa respekterade spelläggaren Kim Brask välkommen till DBS-teamet och vi ser riktigt starka ut nu både på fotboll- och travsidan. Skoj!

Veckans Big 9-kupong

Vi bjuds på hela sex matcher från Premier League, två från Serie A samt avslutande Valencia-Real Madrid från La Liga. ATG fortsätter att hålla stilen och för tredje veckan på raken ser vi en tilltalande kupong helt utan megafavoriter. Största favoriterna rent oddsmässigt är Liverpool och Real Madrid men de står ändå i 1,55 respektive 1,65! Bra chans till hög utdelning, ja kanske snäppet högre än förra veckan till och med?

För de som vill se ett färdigbyggt förslag har vi lagt ut en tänkt radskiss på systemet Miljongängets Hundring (102 kr/andel). <– Kika via länken!

Bästa spiken på Big 9 1X2

Aston Villa vann bekvämt som veckans bästa spik förra helgen. Denna helg tar vi en riktigt tuff spik! Torino hemma mot Fiorentina! Torino kommer från två raka torsk mot de båda Rom-lagen, Lazio och Roma. Men hemma mot Lazio var man spelmässigt dominanta och Lazios ledningsmål kom helt oväntat. Vi ser riktigt goda chanser för Torino att studsa tillbaka och besegra ett beskedligt Fiorentina. Den här matchen kommer att helgarderas av väldigt många motståndare och vi skapar oss därmed ett jätteförsprång om vi spikar och lyckas med detta drag!

Bästa över/under på Big 9

Även denna vecka ringar vi in ett underspel som bästa över/under. Kanske något förvånande att vi väljer Valencia-Real Madrid. ”Marängerna” känns väl som ett målglatt gäng? Men faktum är att de spelat tight länge nu (4 av 5 senaste ligamatcherna under 2,5 mål) och möter nu alltså Valencia på bortaplan. Valencia ståtar med målskillnaden 15-6 på tolv spelade hemmamatcher, alltså ett snitt på 1,75 mål per match. God chans att matchen står 0-0 länge tror vi! Att vi sedan ser ut att få grymt bra spelvärde på draget är såklart den huvudsakliga anledningen till valet, under 2,5 mål streckas i skrivande stund under 40 % och det är minst tio procentenheter för lågt, mums!

Bästa skräll på Big 9

Brentford mot Chelsea och ett av många London-derbyn. Här har märkligt nog Brentford ett stort övertag i inbördes möten, tog fyra poäng förra säsongen och denna säsong vann man med 2-0 på Stamford Bridge. Vi tycker att mycket talar för fortsatta Brentford-framgångar h2h här. Matchen denna helg kommer i ett tufft skede för Chelsea. De spelade ligacupfinal på Wembley i söndags och därefter tuff kamp mot Leeds i onsdags. Småslitna troligen… Brentford spelade i måndags senast, en riktig plattmatch borta mot West Ham. Laget brukar studsa tillbaka fint. Har fått tillbaka många nyckelspelare och framförallt offensivt ser det bra ut. Toney, Maupay med flera kommer ställa många frågor till ett darrigt Chelsea-försvar! Tvåan lär streckas upp över 50 prollar och då är 1X kanonbra.

+

Big 9 är ett bra spel för att gå samman, det är svårt att med mindre insatser på egen hand nå hela vägen. Haka på något av våra slagkraftiga system!

Våra andelar Big 9

Mot 9 rätt!

Skrällen
  • Brentford 1X
team-skrallen
Spiken
  • Torino
team-spiken
Draget
  • Under 2,5 mål Valencia-Real Madrid
team-draget
Köp en andel!