Välkommen till DBS, Kim Brask!


Vi hälsar vårt senaste nyförvärv, Kim Brask, välkommen med en rapp intervju där han får chansen att berätta lite mer om sig själv, hans nya roll hos DBS och den pågående travsatsningen som DBS gör som onlineombud hos ATG.

Hej och välkommen till Dagens Bästa Spels onlineombud inne på ATG! Namn och ålder?

Tack! Kim Brask, 29 år

Berätta lite om din nya roll här hos DBS!

Jag kommer att skriva travtips för DBS, göra andelssystem och vara med och driva ombudet framåt. Tipsen kommer att skrivas främst inför V86 och V75. Andelar kommer jag att lägga dagligen ifall intresset finns.

Hur ser din bakgrund ut inom travets värld?

Har skrivit travtips under 7-8 års tid och lagt andelar i ca fem år. Travet har varit ett stort intresse länge och jag följer det dagligen. 

Vad är ditt bästa travminne? (Största vinster?)

Det är svårt att plocka ut något specifikt travminne. Jag kommer dock alltid minnas när jag och mina kollegor satte oss ned efter jobbet och kikade igenom loppen på V75 en kväll och insåg att vi spelade in en bit över 200 000 kr. Vinsten i sig är kanske inte det mest minnesvärda utan det var själva glädjen hos kollegorna som inte var några travspelare och hela uppladdningen. Min största vinst har jag dålig koll på, men runt 1.3 miljoner tror jag det är. Det finns i alla fall förbättringspotential på den punkten.

Vilken spelform gillar du mest – V75, V86 eller annan?

Jag gillar nog V86 mest. Jag tycker den spelformen är riktigt rolig även om man ibland är helt ute och cyklar. Trav är och ska vara svårt!

Vad kan man som kund i DBS onlineombud förvänta sig av dina travandelar?

Att jag alltid går efter mina egna idéer. Jag lägger ned många timmar i veckan på trav och gör alltid mitt yttersta för att få alla rätt. Jag har alltid ett scenario om hur mina spikar ska vinna, sen kommer man såklart ha fel många gånger. Men jag har alltid en motivering bakom mina spelförslag.

Slutligen – ge oss ett drag inför V86 ikväll på Solvalla/Bergsåker!

5 Cameron i V86-2 tycker jag känns intressant. Spår 5 i volt är inte optimalt, men han satt fast senast med allting sparat och har fått det loppet i kroppen. 

Vi tackar Kim för pratstunden och ser fram emot hans insatser framöver!