Rullpott på Bomben – över 400 000 kr!

Publicerades den 26 september 2023

Hockeysäsongen är i full gång vilket inte minst har märkts på Bomben. Det har varit flera omgångar med extrapengar på hockeybomben och idag får vi ytterligare en värdeomgång. Det är dock inte extrapengar utan rullpott vilket betyder ännu mer deg till potten –  401 328 kr för att vara exakt. 

Det är få poolspel som når upp till det höga spelvärdet som Hockeybomben erbjuder vid dessa omgångar. Återbetalningsprocenten är nästan alltid hög, ibland till och med över 100%. Förhoppningsvis får vi se liknande siffror ikväll, då behöver man inte vara speciellt skarp för att bygga ett system med positiv förväntad avkastning. 

I gårdagens inlägg satt spelförslaget snyggt på Topptipset till hela 5 411 kr på 432 satsade kronor. Idag ska ytterligare ett tidigt spelförslag bearbetas, nu till Hockeybomben med 401 328 kr i rullpott.  

Förslag Bomben

Våra andelsspel på Bomben har historiskt sett varit mycket framgångsrika, det beror på stor del till att vi vågar ta ställning där det behövs. Många motspelare försöker ta genväg mot pengarna men det blir sällan bra.  Det krävs ofta minst 1-2 mindre streckade tecken för att utdelningen, även om återbetalningsprocenten är hög. 

1.Frölunda – Linköping

Linköping har börjat svagt i årets SHL och kommer från två raka förluster med 10 insläppta mål. Förlunda har däremot sett desto starkare ut och det är klar fördel göteborgarna i matchen. Linköping kan en dålig dag släppa in många mål så vi väljer att mål högt på hemmalaget

Frölunda: 3,4,5,6,7

Linköping: 0,1,2,3,4

2. MODO – HV 71

Det är helt even odds på oddsmarknaden i detta möte mellan två klassiska hockeyklubbar. När då streckprocenten lutar något åt hemmalaget så väljer vi den andra sidan och målar högre på Hv 71. 

Modo: 1,2,3

Hv 71: 2,4,5

3. Östersund – Södertälje

I Hockeyallsvenskan vann Östersund sin premiärmatch medan Södertälje förlorade sin. Det påverkar dock inte vår värdering nämnvärt, Södertälje ska vara det bättre hockeylaget. Vi går lågt på Östersund där till och med nollan tas med. Vi spelar för en solid vinst för Södertälje. 

Östersund: 0,2

Södertälje: 2,3,4,5,6

Reduceringar Bomben

Ett redcueringsverktyg är utmärkt att använda om man vill balansera ett system. Vårt mål blir att städa bort såväl svårt som enkla radkombinationer.

Gul färgreducering– vi vill ha med oss minst ett ”rensartecken” in i mål. Sex sådana ringas in, minst en max två behöver sitta

Röd färgreducering – Tvåan på Modo och fyran på Hv 71 är bra tecken med inte för hög svårighetsgrad, minst ett behöver gå in.

Spelförslag Bomben för 890 kr (60% reducerat)

En maxad omgång på hockeybomben går inte obemärkt förbi. I vårt ombud har vi många system igång, från såväl Miljongänget som Björnligan.

Varmt välkomna in i sveriges bästa spelombud!