Spelanalys Stryktipset!

Publicerades den 27 augusti 2022

Lördag igen, veckorna bara susar fram! Härligt att få sätta tänderna i en ny Stryktipskupong. Även om det är samma utformning av kupongen som de senaste veckorna med matcher från Premier  League och Championship, ändå en helt ny utmaning och ett unikt angreppssätt som behövs just denna runda.

Det första som slår det vana ögat är att kupongen har fler tydliga favoriter, ja faktiskt storfavoriter, jämfört med vad vi varit vana vid de senaste rundorna. Vi kommer få minst tre lag över 70 % och även några stycken runt 50-60 %. Här gäller det att tänka till rent strategiskt kring vägvalen, hur många favoriter släpps igenom och hur många garderas eller rent av utelämnas? Likväl som en riktigt svår kupong utan storfavoriter så sätter denna typ av kupong spelläggaren i prövningar, det gäller att ha förståelse för hur Stryktipset och poolspel i allmänhet fungerar och kompetens att bygga system som har den där balansen vi alltid eftersträvar.

Innan vi kastar oss över analysen vill vi passa på att nämna:
1. Det är 250 000 kr extra på Topptipset idag, 16:00-rundan, missa inte!
2. Det är 2 miljoner jackpot på Big 9, vi skrev en matig analys igår och våra system till den rundan fylls på snabbt, kika HÄR för analys och länkar!

Som vanligt ska ett tidigt spelförslag bearbetas. Den matematiska ramen är 1296 rader och kan köpas via Miljongängets Lilla ST för 96 kr per andel.

Nu tar vi oss an dagens första utmaning!

Spikar

Fem spikar ska ringas in. Som vi nämnt i ingressen ovan, det finns storfavoriter och på detta spelförslag tar vi faktiskt in två av dem i båten.

Chelsea (70%) – Visserligen 0-3 borta mot Leeds senast men Chelsea är tunga hemma och möter ett Leicester som ser risiga ut i år. Kan nog stiga några procent under dagen.

Liverpool (85%) – I nuläget faktiskt understreckad och är givetvis dunderfavorit mot Bournemouth.

Brighton (49%) – Fina Brighton! Levererar starka prestationer på löpande band och hittills även fått bra betalt för insatserna. Gillas ända upp till 55 %.

Rotherham (55%) – Smått överstreckad och lite av en ”aja, den får duga-spik” som passar bra i sitt intervall där strax över 50 % sett till kupongbygget som helhet.

Burnley (40%) – Den tuffaste spiken på detta förslag, men vi tror laget kommer lyfta mer och mer ju längre säsongen lider och gillar verkligen draget här till dessa procent!

Halvgarderingar

Med ovanstående spikkombination, som är av defensiv sort, behöver vi nu tuffa till oss. Både via halvgarderingar och sedan även via reduceringar. Vi kastar två överstreckade tecken i papperskorgen Watford 63 % och Blackburn 53 % är inget vi vill betala för. Men var lite observanta på dessa tecken under dagen, uppenbart överstreckade i nuläget och fler än vi kommer se detta och agera. Att smyga med något av dessa som så kallade ”hajrensare” behöver inte vara fel om trenden håller i sig ända fram till kl 16. Övriga två halvgarderingar blir 1-2 i Blackpool-Bristol City samt 1X i Millwall-Reading. De två tecken som utelämnas här är relativt korrekt streckade och vi är sällan intresserade av att jaga tecken med låg sannolikhet när vi inte får spelvärde på dem!

Reduceringar

Reduceringar är ett starkt verktyg om det används rätt. Hos marknadens vassaste verktyg Reducering.se ska detaljerna slipas på!

Vi kommer att nöja oss med två färgreduceringar men båda två har en står påverkan på vårt bygge.

Röd färg – Som sagt, vi har en ganska defensiv ram på vårt bygge och fokus nu är att skala bort svaga rader och bibehålla de med potential. Vi väljer att rödmarkera fyra favoriter, Arsenal, Brentford, Cardiff & West Bromwich och sätta kravet att max två av dessa får vinna. I en perfekt värld tappar givetvis alla fyra poäng och vi kan räkna med riktigt bra betalt…

Grön färg – Här tar vi sikte på tre värdetecken som vi gärna viktar lite extra emot, det är Everton, Stoke & Preston, krav sätts att minst ett av lagen ska vinna.

Majoriteten av våra rader spelas nu mot utdelningar mellan 100 000 och 500 000 kr, ett rimligt intervall att sikta in sig på idag med denna kupong.

Spelförslag för 920 kr (29% reducerat)

Sugen att hänga med på väl genomarbetade och genomtänkta system? Välkomna in och kika i våra butiker enligt nedan. Lita på att vi sitter fastklistrade vid skärmarna hela vägen fram till kl 16 för att bygga så bra system som möjligt!

Ombud Svenska Spel – Stryktipset och 250 000 kr extra på Topptipset!

Ombud ATG – Big 9 med 2 miljon i jackpot!

 

 

Skrällen
  • Stoke
team-skrallen
Spiken
  • Brighton
team-spiken
Draget
  • Burnley
team-draget
Köp en andel!