Med vind i seglen ska Stryktipset attackeras!

Publicerades den 2 december 2023

Trots att det är imorgon som det är jackpot på Europatipset (5mkr) går det inte att bortse från att det är Stryktipset man verkligen längtar till. Det anrika poolspelet hos Svenska Spel, som varit med sen urminnes tider, är svårslaget och dagens kupong är så där lagom utmanande som vi gillar – en god mix av favoriter och ovissa matcher. Med tungan rätt i mun ska vi ta oss an uppgiften!

Formen har annars varit på stark uppgång ombudet. Det blev dubbla träffar i November för över 500 000 kr per system på två mindre u-system. För att rida på vågen testar vi dagen till ära två större u-system, Mega-u & Stora-U. Vill man vara med där eller på något av våra andra system hittas de här.

Med hjälp av Sveriges bästa reduceringsverktyg ska vi bygga ett spelförslag till Stryktipset. Grundramen kommer att vara 1296 rader, sedan ska det effektiviseras ned till ett starkt och konkurrenskraftigt systembygge. Vill man ha systemet för sig själv går det utmärkt att trycka på “lämna in” bredvid systemet inne hos reducering.se

Spelförslag Stryktipset

Det finns en del överstreckade favoriter att hantera på dagens kupong. Stryktipset är ett spel där man behöver jämföra och värdera lagen sinsemellan för att hitta en balanserad strategi med spelvärde som ryggstöd. Med andra ord behöver vi spika några tecken som trots allt är överstreckade – de två första spikarna som stämmer in på beskrivningen är Arsenal (84%) och Ipswich (62%). 

Det är lag som vi tycker är bland de mest attraktiva att välja baserat på framförallt balans. Jämför vi med t ex Brentford (71%) eller Southampton (70%) i samma fack är det ännu fulare och vi bedömer att eventuellt skräll kommer belöna oss mer i dessa matcher. Arsenal och Ipswich spikas!

För lag med mer korrekt streckfördelning hittar vi Burnley mot svaga Sheffield U och Swansea mot Huddersfield. Hemmalagen har i skrivande stund ett intressant spelvärde för lag i detta fack (vinstchanser kring 50%) och passar väl in i vår valda spelstrategi. Båda plockas.

Avslutningsvis tas en tuff spik Stoke i Championship. Oddsmarknaden värderar en bortaseger till kring 36%, då är nuvarande streckfördelning 28% mycket bra. Det är så klart en tuff spik men det går inte att vinna stort på Stryktispet om man inte vågar ta kalkylerade risker. 

Garderingar

När vi ska sätta ut våra halvor och helgaddar är det främst fokus på spelvärde. Vi ratar lag som Newcastle (52%), Nottingham Forrest (36%) och Blackburn Rovers (52%) helt på ramen. Det är inte på något vis jätte offensivt men det  är smarta drag för att öka chanserna till välbetalda radkombinationer, samtliga är nämligen överstreckade och det gäller att inte spela för enkelt vid rundor utan jackpot. Av dessa tre lag är det framförallt Blackburn som ser brutalt ful ut under förmiddagen. 

Helgarderingarna placeras ut med ett offensivt syfte. Vi tror att många kommer att spika Brentford, Leeds och Southampton – vi tar istället motsatt riktning i spelförslaget och målar fulla penseldrag. Det betyder dock fortfarande att vi betalar för scenariot där alla tre vinner, då blir det inte mycket pengar som kommer delas ut. Det ska åtgärdas med hjälp av det smarta reduceringsverktyget!

Reduceringar

Röd – det tre ovannämnda lagen ringas in, exakt ett av dessa ska vinna för att vi ska kunna få 13 rätt. Det betyder i praktiken att vi alltid tar med oss två skrällar in bland våra radkombiantioner, en perfekt mellanväg som borde passa rundan väl.

Blå – Även om Manchester United har det tufft just nu går det inte att bortse från att 28% på kvällsmatchen är fint spelvärde. Detsamma gäller Sheffield W mot kraftigt överstreckade Blackburn. Vi ställer in villkoret att vi behöver minst en seger av de nämnda lagen vilket i teorin kommer slå bort benen på många motståndare!

Spelförslag för 432 kr (67% reducerat)

Skrällen
  • Manchester U
team-skrallen
Spiken
  • Ipswich
team-spiken
Draget
  • Stoke
team-draget
Köp en andel

Vilken maxad spelhelg som väntar. Först Stryktipset klockan 16.00 idag och sedan är det dags för hela 5 miljoner jp på morgondagens Europatips. Vi är taggade till tusen och butiken är laddad med system från 10 kr och uppåt.

Häng med oss när vi jagar nya storvinster!

 

U-systemen levererade i ett vinstrikt November!