Storvinster i November

U-systemen levererade i ett vinstrikt November!

Det blev en bra månad i Ica Grevies ombud hos Svenska Spel med över 2 miljoner kronor inspelade på andelsspelen. Framförallt var det två mindre u-system som stod för den största leveransen med över en halv miljon kronor per system. Poolspel kan bitvis vara frustrerande och längre perioder av missade spel drabbar oss alla, därför är det extra skönt att vi just nu har haft medvind i seglen.

När vi summerar en period är det inte bara storvinster som spelar roll utan även de mindre eller medelstora träffarna, det har en stor påverkan på det långsiktiga resultatet. I November gick det bra för Miljongängets andelar, både när det kommer till stora träffar som vinster med lägre nettoplus.

Historiskt har vi varit framgångsrika på Stryktipset och Bomben men i år är det framförallt andelsspel på Europatipset som har gått extra bra. I början på året satte vi den högsta andelsvinsten i landet på hela 3,473 miljoner kronor och under November lyckades vi återigen pricka 13 rätt på Europatipset för hög utdelning.

Topp 6 vinster i November
  • Miljongängets U 5-6-2 (ET) – 542 592 kr
  • Miljongängets U 5-5-3 (ET) – 527 460 kr
  • Miljongängets 2 spikar (ET) – 106 496 kr
  • Miljongängets Magnum (ST) – 72 750 kr
  • Miljongängets Heta x10 (TT) – 64 380 kr
  • Miljongängets R-system 25 kr (ST) – 53 108 kr

Dubbla storvinster på U-systemen!

Det var två mindre u-system som skötte leveransen i November.  U-system tycker vi förövrigt är en spännande reduceringsform där vi placerar ut en stor ram och sedan styr systemet i en relativt hög grad, perfekt komplement till så väl matematiska system som R-system. Varje vecka finns det u-system igång på både Europatipset och Stryktipset i Ica Grevies ombud, med allt från 44 kr och uppåt.

Häng gärna med oss när vi försöker forsätta vinna stort på u-system!

Spela u-system med Miljongänget till helgen

U-system 13 rätt nr 1

Den 19:e november kom första träffen. Det var Europatipset och 6,5 miljoner kronor jackpot på spel. Vi pratade i vår Europatips analys om förväntat högt spelvärde och när krutröken lagt sig hade vårt system ”u-5-5-3”  nått hela vägen  till 13 rätt, bland annat efter att ha spikat Sverige, Portugal och Ungern. En andel kostade 44 kr och vinsten per andel blev 26 373 kr. Grattis till er som var med och delade på kakan denna pangomgång på Europatipset.

U-system 13 rätt nr 2

Den andra fullträffen kom veckan senare på ännu ett u-system som kostar under 100 kr per andel. Även denna runda var det jackpot, 3 miljoner för att vara exakt. Kupongen bestod till större del av Champions League och Championship med flertalet stora favoriter. Vi visste att det skulle krävas några favoritfall för att utdelningen skulle ta fart, vilket det i slutändan gjorde.

Det var systemet ”u-5-6-2” som fick alla rätt denna gång och över en halv miljon kronor inspelade, ytterligare en gång alltså. På endast 1056 rader fick 12 andelsköpare dela på vinstsumman som resulterade i 45 216 kr per andel på 97 kr investerade. De två spikarna var Real Madrid och Arsenal!

 

Att spela u-system är annorlunda jämfört med matematiska system, det gäller vara noggrann med hur man sätter ut sina utgångstecken. Den här månaden lyckades vi verkligen pricka rätt och förhoppningsvis kan formen hålla i sig över helgen där det båda vankas Stryktipset och 5 miljoner jackpot på Europatipset.

Dagensbästaspel
Logga Dagens Bästa Spel

Fler vinster i November

Det är lätt att fastna vid träffarna på u-system, som båda var över en halv miljon kr men det var också några helt ok 13-rätt i butiken under förra månaden. Den 11 November var det dubbla 13 rätt på Stryktipset. Vårt största system ”Magnum” fick 13 rätt för 72 750 kr samt även det mindre systemet ”R-system 25 kr” för lite drygt 53 000 kr. Inga superträffar men trots allt en stabilt plus per köpt andel.

Vår tredje sexsiffriga vinst på Europatipset var ett faktum när 2 spikar gick i mål den 21:a November. Endast 4 andelsköpare innebar att varje person fick över 25 000 kr.

Även på Topptipset blev det en snygg träff på Heta x10. 8 rätt gav över 6000 kr och tack vare en radinsats på 10 kr blev vinsten 64 380 kr som fyra personer fick dela på. Det går att vinna stort även på Topptipset!

Överlag är det svårt att klaga på formen där framförallt Europatipset verkligen levererade. Det känns givetvis extra bra inför helgen när Svenska Spel valde att krydda potten med hela 5 miljoner kronor i jackpot. Till omgången finns det som vanligt lite av varje . Vill du hänga på våra heta u-system, tror det är dags för r-systemen eller gillar ett klassiskt matematisk ram, vi har allt och lite till ett erbjuda i Ica Grevies ombud.

Nu gasar vi i December!

Aktuella Andelsspel DBS

Köp en andel av Miljongänget

Tänk på att spel ska vara kul, spela eller betta aldrig för pengar du inte har råd att förlora.

Dagensbästaspel
Logga Dagens Bästa Spel