Bäst Betbuilder i CL-finalen vinner 5000 kr!

Mästaren i Champions League ska utses, Dortmund-Real Madrid på Wembley. Vi kryddar finalen med en riktigt het tävling! Bygg bäst Betbuilder hos Nya Expekt och vinn ett Superpresentkort på hela 5000 kr… Nedan kan du läsa om reglerna och dessutom bjuder Oskar Block & Daniel ”Striker” Domeij på varsin Betbuilder till finalen!

 

Tävlingen sker i Dagens Bästa Spels Facebook-grupp – så se till att vara medlem där!

Priset

Den som vinner tävlingen kammar hem priset som är ett SuperPresentkort på hela 5 000 kr. Detta presentkort är giltigt hos mängder av butiker, såväl online som offline.

Regler

  1. Tävlingen gäller endast spelobjekt på matchen Dortmund-Real Madrid
  2. Bygg din Betbuilder till finalen hos Nya Expekt.
  3. Insatsen skall vara 100 kr.
  4. Lägg upp en tydlig bild på ditt spel i kommentarsfältet.
  5. Livespel är inte tillåtna.
  6. Max ett spel per tävlande.

Några funderingar kring reglerna? Kontakta oss på Dagens Bästa Spel via Messenger eller e-post [email protected]

Möjlighet att hämta ny bonus från Expekt!

Har du redan konto hos Expekt? Nu finns ändå möjligheten att få ett gratisspel upptill 1500 kr om du inte varit inloggad senaste halvåret! Klicka på Expekt oddsbonuslänk här, logga in, , välj ”sportbonus”, gör en insättning på minst 100 kr och placera ett spel. Expekt matchar då denna insats med ett så kallat free-bet på samma summa!

Betbuilder från Oskar Block

Även om hjärtat gärna vill att Dortmund grejar detta så tror jag dessvärre att Reus sista match slutar med tårar. Första byggstenen är Real-seger!

Vinicius Junior har gjort otroliga 16 mål & 15 assist i Champions League de senaste tre åren och kommer troligen spela huvudrollen. Gör mål eller assist i finalen!

Slutligen kryddas kupongen med två låga foul-linor, där Fullkrüg har snittat över 1.0 fouls i samtliga säsonger i sin karriär medan Mendy löst linan i 5 av 6 slutspelsmatcher detta CL.

Räcker 7x på min Betbuilder för seger i tävlingen?

Betbuilder från Daniel ”Striker” Domeij

Dags för CL-specialisten Real Madrid att ta ännu en blytung titel – ja, det är nog så, hur gärna man än vill att den tyska underdogen ska skrälla.

Att RM löser minst två mål under ordinarie tid är väldigt sannolikt, ungefär lika troligt som att Bellingham löser minst ett registrerat avslut PÅ mål (vilket jag nog tycker borde stå i lite lägre odds än Real över 1.5 mål). Slutligen ett litet långskott – Sabitzer att noteras för minst ett avslut på mål för Dortmund. Ja, jag vet att han kan sjunka rätt långt ned i banan, men han är faktiskt den efter Malen som avslutat flest gånger den här säsongen, mer än t.ex. striker Füllkrug.

Tycker därför oddset kittlar och tillsammans skapar denna BetBuilder ett odds på 5.50 – förhoppningsvis en vinnare i tävlingen!