Ansiktslyft för dagensbastaspel.se

Ansiktslyft för dagensbastaspel.se

Ny hemsida – samma gamla vanliga DBS-gäng

Vi är glada att idag kunna presentera en ny version av vår sajt, dagensbastaspel.se. Lite snyggare, lite enklare att navigera på och framförallt med mer innehåll! Volymen speltips kommer att öka, både med skrivna motiveringar samt snabba rekar från vårt stall av duktiga oddsrekare.

Här kan ni bland annat ta del av speltips till:

  • Speltips till fotboll
  • Speltips till hockey
  • Speltips till tennis

Utöver det kommer ni fortsatt att kunna ta del av analyser till diverse poolspel så som Svenska Spels Stryktipset, Europatipset, Bomben, Topptipset, Powerplay. En nyhet är också att vi varje fredag kommer publicera en rykande färsk analys av lördagens Big9 från ATG. Givetvis kommer vi även att erbjuda andelar för er som är intresserade av det.

Aktuella bonusar och kampanjer

Nytt för sidan är även att ni kommer kunna ta del av samtliga bonusar och kampanjer för odds som är tillgängliga för den svenska marknaden. Givetvis samarbetar vi endast med spelbolag med svensk licens för att ni ska känna er trygga med erat spelande.

Håll utkik under hösten

Mer och mer läsning kommer byggas på efterhand och vi hoppas att det finns något för alla som gillar sport och spel! Se därför till att regelbundet surfa in på dagensbastaspel.se under hösten för att inte missa alla nyheter och tävlingar som kommer att pågå!