Nyhet! Facebookgruppen ”Dagens Bästa Spel – Speltips & Andelar”

Nyhet! Facebookgruppen ”Dagens Bästa Spel – Speltips & Andelar”

Vi har en Facebookgrupp!

Kul att få bjuda in er alla kära läsare och följare till vårt community på Facebook! Vi är ju sen tidigare aktiva både på Twitter och på vår Facebook-sida men här vill vi komma ännu närmre er kära läsare och följare!

I denna grupp, Dagens Bästa Spel – Speltips & Andelar kan vi och ni dela allt från riktigt vassa speltips och tidiga länkar till attraktiva andelsspel samt dela erfarenheter och anekdoter. Skön och vinstgivande stämning är målet!

Tävlingar

Vi kommer arrangera tävlingar med fina priser och det kommer vara gratis att tävla. Håll utkik efter den första tävlingen som är på ingång och håll tummarna för att just du blir vår premiärvinnare!

Ett starkt team

Vi som driver gruppen är alla från Dagens Bästa Spel, vilket inkluderar Miljongänget och stallet av duktiga oddsrekare som exempelvis DNZ Betting, Isak ”AllsvenskanBet” Larsson och många fler. Dessutom kan ni räkna med frekventa gästspel från både Oskar Block & Daniel “Striker” Domeij.

Självklart är det ett perfekt forum för att tycka till, komma med önskemål om innehåll i våra poddar, Rek-pinnen och Stryket-Podden och andra förslag på hur vi kan bli ännu bättre.

Missa inte att gå med i vår nya Facebookgrupp, varmt välkommen!