Alanyaspor – Kasimpasa

Dags att testa ett ”tabellkryss” i Turkiet igen – det gick ju vägen för knappt två veckor sedan då Ankaragücü och Antalyaspor delade på poängen till 3.45 i odds. Denna gång får vi hela 4.00 och det är ungefär samma förutsättningar som senast. Alanyaspor tar emot Kasimpasa och båda lagen ligger bra till för att klara nytt kontrakt, men kan faktiskt behöva någon poäng till beroende på hur övriga sex inblandade lag presterar i spurten – det är tre matcher kvar för de flesta och två för vissa. Giresunspor är just under nedflyttningsstrecket med 34 poäng och med tre matcher kvar kan de som bäst nå 43 – att jämföras med Alanyaspor och Kasimpasa som har 41 resp. 40 poäng. Alanya möter ”Trabz” borta i sista, en svår bortamatch, och Kasimpasa möter Besiktas i nästa för att avsluta mot Karagumruk – två Istanbulderbyn. Istanbulspor kan nå 44, Sivasspor 43, Antalyaspor 47 och Ankaragücü 48 – så ja, varken Alanyaspor eller Kasimpasa är ännu inte helt klara, även om det ska mycket till för att de ska halka dit.

Delad pott gynnar båda lagen – kryssoddset lockar

”Ta det säkra före det osäkra” borde båda lagen tänka här och broderligt dela på poängen. Nu är det såklart inte så enkelt – det är mycket möjligt att ingen av dem ens analyserat det så noga som ovan, men förhoppningsvis blir det inte full fart framåt, i synnerhet inte om det skulle stå oavgjort en bit in i andra halvlek. Vidare måste nämnas att hemmalaget har sin bäste målskytt, Koka (10 mål), skadad och även förstemålvakten, islänningen Runarsson, saknas (p.g.a. avstängning). Två kännbara avbräck, som bör vara gynnsamt för oavgjort då ju Alanyaspor gäller som favorit i kraft av hemmaplan. Kasimpasa har också en målvakt avstängd ska sägas, men där finns inte en lika uttalad etta som Runarsson är i Alanyaspor. Jag tror alltså att kryssoddset ligger lite för högt här med rådande förutsättningar och 4.00 på Pinnacle måste få sig ett litet klick. I min värld ska det inte stå i över 3.50. Lycka till om rygg!

Fler speltips

c fc f aa ef x
13 Apr 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Newcastle vs Tottenham
13 Apr 13:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Båda lagen gör mål & Alexander Isak och Dejan Kulusevski över 1,5 avslut på mål tillsammans (Newcastle United - Tottenham)
c fc f aa ef x
07 Apr 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester United vs Liverpool
07 Apr 16:30
Spelbolag
Odds
2.25
Speltips
Liverpool flest avslut, avslut på mål och hörnor i matchen (Manchester United - Liverpool)
o XbiBgH x
04 Apr 21:00
Fotboll
Chelsea vs Man United
04 Apr 21:00
Spelbolag
Odds
3.50 / 4.50
Speltips
Boostad dubbel
VISA ALLA SPELTIPS