Blocken hörna med speltips

Arsenal-Tottenham

Fullspäckad fotbollssöndag på schemat och en av höjdpunkterna är North London Derby med avspark klockan 15:00. Båda lagen har inlett säsongen starkt och det lär vara två mycket taggade lag i detta känslofyllda derby – något som bara gynnar mitt speldrag. 

Kulusevski blev (tillsammans med Richarlison) stor matchhjälte när han avgjorde mötet mot Sheffield United i den 100:e minuten. Det faktum att han fick fortsätta spela medan både Solomon och Son bytes ut tror jag är antydan till att tränare Postecouglou gillar vad han ser av svensken. I de fem matcherna han startat har han fått åtminstone 86 minuter i samtliga matcher och det skapar bra förutsättningar för mitt spel här. Jag väljer nämligen att spela på att våra käre ”Kulan” löser minst två tacklingar. Jag har sett nästan samtliga minuter av Tottenham denna säsong och tycker man spelar med en helt annan fart och dominans. Samtidigt är man också betydligt mer aggresiva och sätter högre press på motståndarna. Då spelar Kulusevski, som både är löpvillig och har bra kondition, en viktig roll i försvarsarbetet. Kulusevskis tacklingsfacit på hans fem starter denna säsong är 4,0,2,2,1, vilket inte är alltför övertygande siffror. Tittar vi däremot på hans ”tacklingsförsök” ligger dessa på 6, 2, 5, 4, 2. Detta är alltså näst mest i hela Tottenham där bara Bissouma (19 tacklingsförsök) som slår. Idag ligger Kulusevskis konverteringsgrad på 47%, men generellt brukar man ligga på omkring 65-70% (även om wingers ligger lite lägre). Dessutom möter han idag troligen en Trossard och kanske Vieira) på sin kant – vilket är två spelare som blir tacklade en hel del. Jag tycker således han ska ha goda chanser att lösa två tacklingar i detta derby!

Bet365 Bet365

1 250 kr bonus

Oddsbonus upp till 1250 spelkrediter. Minimuminsats 50 kr, lägsta odds 1,20, inget omsättningskrav. Erbjudandet gäller för nya kunder.

Hämta bonus

Fler speltips

Speltips Brigaden SB
04 Dec 19:00
Ishockey
Djurgården vs Almtuna
04 Dec 19:00
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Almtuna | Över 2,0 (Mål)
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
04 Dec 21:00
Fotboll
Celta Vigo vs Cadiz
04 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
1.76
Speltips
Jonathan Bamba över 0.5 skott på mål
Blocken hörna med speltips o XbiBgH x
03 Dec 21:00
Fotboll
Manchester City vs Tottenham
03 Dec 21:00
Spelbolag
Odds
4.00
Speltips
Udogie att få kort
VISA ALLA SPELTIPS