Bari – Cittadella

Det drar ihop sig även i italienska Serie B och hela åtta matcher spelas idag, den 1:a maj. Det återstår fyra matcher för majoriteten av lagen och det är kamp vid samtliga ”streck”, bl.a. för Bari och Cittadella. Hemmalaget ligger på en finfin tredjeplats och har sex poäng upp till direktuppflyttning till Serie A samtidigt som Cittadella har det betydligt jobbigare och i nuläget ligger på negativ kvalplats, en poäng upp till säker mark och två ned till nedflyttning. Viktiga poäng står på spel, i synnerhet för gästerna, men man ska absolut inte underskatta Baris framfart – vilket marknaden gjort stora delar av den här säsongen.

Spelvärt odds på det bättre laget

Det skiljer alltså 23 poäng på lagen och ändå är matchen prissatt som att lagen är jämna, med halvklar favorit på Bari. Då brukar det vara andra faktorer som ligger bakom oddsen, t.ex. underliggande siffror, men även där är det klar fördel Bari – i synnerhet under 2023. Även formmässigt står hemmalaget betydligt bättre till med tre segrar och en oavgjord på de fyra senaste, samtidigt som Cittadella inte vunnit sedan den 25:e februari. Bari, som gjort flest mål av samtliga i ligan, ska därför ses med god chans i eftermiddag och jag har faktiskt väldigt svårt att förstå oddsen som erbjuds. Visst, Bari har endast vunnit sex av 17 matcher hemma på San Nicola, men samtidigt bara förlorat tre, men Cittadella skrämmer sannerligen inte på förhand. Bet365 erbjuder 1.925 på Bari -0.25 (Asian), vilket innebär halva insatsen tillbaka om matchen slutar oavgjort. Pinnacle med samma odds i skrivande stund. Givet spel för mig!

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS