Basaksehir – Trabzonspor

Sista omgången av turkiska Süper Lig är uppdelad och spelas på olika dagar i veckan – ikväll tre stycken, bl.a. Basaksehir-Trabzonspor. Ett ”mästarmöte” då ju Trabzonspor är regerande mästare och Basaksehir tog hem ligan säsongen 19/20. Den här säsongen blir lagen femma resp. sexa, frågan är bara i vilken ordning. Fördel Basaksehir med två poäng vilket gör att ”Trabz” alltså måste vinna ikväll för att passera. Kanske ingen tung motivations-morot, i synnerhet inte för hemmalaget, som ju har cupfinal mot Fenerbahce på söndag – en match som man verkligen bör ”tanka” inför.

Öppet på förhand – oddset på Trabzonspor lockar

Basaksehir har också ganska många skador i truppen och det finns ingen anledning att riskera någon tveksam ikväll. Rotation och en än mer reservbetonad elva vore rimligare med tanke på söndagens stormatch. Trabzonspor då? Att man inte vinner ligan igen är ändå ganska väntat, även om truppen fortsatt är stark. Saknar också ett gäng spelare p.g.a. skador, men har ingen cupfinal att tänka på till helgen och bör göra en bra avslutning. Formen har varit riktigt fin i maj med fyra segrar och en förlust, som för övrigt kom borta mot Fenerbahce. Senast slogs Alanyaspor tillbaka med hela 5-1 på hemmaplan med Trezeguet, Hamsik, Bakasetas, Stryger Larsen och Bozok som målskyttar. Ja, ni hör själva – det finns kvalitét. Jag tror därför att ”Trabz” har rätt god chans till seger – den bör i alla fall inte vara mindre än Basaksehirs med tanke på förutsättningarna. I en rätt öppen match på förhand tar jag ställning för det högre oddset. Trabzonspor DNB (Draw No Bet) till 2.25 på Betsson (och övrigt Betsson-bolag) testas.

Fler speltips

c fc f aa ef x
03 Mar 16:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Manchester United
03 Mar 16:30
Spelbolag
Odds
2.50
Speltips
Manchester City gör mål i båda halvlekarna, Manchester City flest hörnor i matchen & Erling Haaland eller Phil Foden gör mål (Manchester City - Manchester United)
Speltips fotboll från Brigaden SB
13 Feb 20:45
Fotboll
Burton vs Carlisle
13 Feb 20:45
Spelbolag
Odds
2,00
Speltips
Burton | -0,25
c fc f aa ef x
11 Feb 17:30
Fotboll
RekStudion Special vs Aston Villa vs Manchester United
11 Feb 17:30
Spelbolag
Odds
4.50
Speltips
Båda lagen gör mål, Ollie Watkins och Rasmus Højlund över 2,5 avslut på mål tillsammans & Ollie Watkins eller Rasmus Højlund gör mål (Aston Villa - Manchester United)
VISA ALLA SPELTIPS