Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Blackburn åker på pisk igen!

Lag fyra i tabellen tar emot lag tre. Trots detta är anser jag att det är klasskillnad i detta toppmöte! Blackburn har haft förmånen att springa otroligt bra kontra mot vad de egentligen förtjänat. Att de ändå förlorat 10 av 22 matcher skvallrar ändå om att det är ett lagen som bör hålla hemma på undre halvan i tabellen. Tränare Jon Dal Tomasson pratar på ett naivt sätt om hur laget ska fortsätta kriga i toppen, men det tror jag är extremt falska förhoppningar.

Norwich har agerat ojämnt ett tag, framförallt har försvarsspelet varit under all kritik. Släppt in mycket mål och släpp till många chanser, oväntat svagt. I omstarten höll de trots allt nollan borta mot Swansea även om det minst sagt var turligt. Kanske ändå en boost att lyckas och här hemma mot Blackburn har de alla förutsättningar att bygga vidare på den trenden.

Slutsats

Visst, oddsmarknaden har prisat in klasskillnaden mellan lagen, men jag hävdar ändå att det finns värde kvar i odds kring 1,80. 1,70-1,72 är mer korrekt i min värld. Norwich spelas gladeligen!

Lycka till!

Fler speltips

PL: Hörnspel i Southampton – Leeds SB
01 Feb 21:00
Fotboll
Manchester United vs Nottingham Forest
01 Feb 21:00
Spelbolag
Odds
1,79
Speltips
Nottingham | +3,0 Hörnor
category bg
04 Feb 16:00
Fotboll
Millwall vs Sunderland
04 Feb 16:00
Spelbolag
Odds
2,15
Speltips
Millwall
Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten c fc f aa ef x
31 Jan 20:45
Fotboll
Birmingham vs Blackburn
31 Jan 20:45
Spelbolag
Odds
2.13
Speltips
Birmingham -0.25
VISA ALLA SPELTIPS