Överlägsna Messi och stjärnskottet Openda – Datasummering av säsongsstarten

Blackburn åker på pisk igen!

Lag fyra i tabellen tar emot lag tre. Trots detta är anser jag att det är klasskillnad i detta toppmöte! Blackburn har haft förmånen att springa otroligt bra kontra mot vad de egentligen förtjänat. Att de ändå förlorat 10 av 22 matcher skvallrar ändå om att det är ett lagen som bör hålla hemma på undre halvan i tabellen. Tränare Jon Dal Tomasson pratar på ett naivt sätt om hur laget ska fortsätta kriga i toppen, men det tror jag är extremt falska förhoppningar.

Norwich har agerat ojämnt ett tag, framförallt har försvarsspelet varit under all kritik. Släppt in mycket mål och släpp till många chanser, oväntat svagt. I omstarten höll de trots allt nollan borta mot Swansea även om det minst sagt var turligt. Kanske ändå en boost att lyckas och här hemma mot Blackburn har de alla förutsättningar att bygga vidare på den trenden.

Slutsats

Visst, oddsmarknaden har prisat in klasskillnaden mellan lagen, men jag hävdar ändå att det finns värde kvar i odds kring 1,80. 1,70-1,72 är mer korrekt i min värld. Norwich spelas gladeligen!

Lycka till!

Fler speltips

Logga Championshipkungen
28 Nov 20:45
Fotboll
Coventry vs Plymouth
28 Nov 20:45
Spelbolag
Odds
2,95
Speltips
Coventry vinner och över 2,5 mål
n
27 Nov 19:00
Ishockey
Djurgården vs Kalmar
27 Nov 19:00
Spelbolag
Odds
1.89
Speltips
Djurgården -1.5
c fc f aa ef x
25 Nov 13:30
Fotboll
RekStudion Special vs Manchester City vs Liverpool
25 Nov 13:30
Spelbolag
Odds
3.75
Speltips
Liverpool vinner eller oavgjort & Dominik Szoboszlai och Mohamed Salah över 2,5 avslut tillsammans (Manchester City - Liverpool)
VISA ALLA SPELTIPS